پیگیری مطالبات مردمی؛
هدررفتن آب در بلوارهای باشت
درحالی که باشت درگیر بحران بیآبی است و همه مسولان بارها نسبت به کم آبی و اتمام منابع آبی اخطار دادهاند، متاسفانه بیتفاوتی ها سبب هدر رفتن آب آشامیدنی در بسیاری از بلوارهای شهر باشت شدهاست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» بحران آب به عنوان یکی از چالشهای جدی در حوزه محیط زیست و توسعه پایدار مطرح است. مشکل کمبود آب به دلیل تغییرات اقلیمی، رشد جمعیت و هدررفت آب، در آینده نزدیک بیشتر خواهد شد. با وجود این خطری جدی، هنوز هم که هنوز است بیشتر افراد ترس به دلشان راه نیفتاده و از صرفهجویی گریزانند.
یکی از عوامل اصلی بحران آب تغییرات اقلیمی است. افزایش دما، تغییر الگوی بارش و کاهش تعداد روزهای بارشی در بسیاری از مناطق باعث کاهش منابع آبی شده است. همچنین، تغییر الگوی باد و بارش در مناطق خشک و نیمه خشک نیز باعث کاهش منابع آبی در این مناطق میشود.
با افزایش جمعیت و توسعه شهرنشینی، نیاز به آب برای مصارف مختلف افزایش مییابد.
امروزه کمبود منابع آب آشامیدنی و بهداشتی یکی از چالشهای اصلی جوامع است و برداشتهای بی رویه از منابع آب و استفاده ناصحیح از آنها، اغلب استانها و از جمله استان ما را با بحران کمآبی مواجه کردهاست، بنابراین اتخاذ تمهیداتی برای استفاده بهینه از منابع آب ضروری است.
درحالی که باشت درگیر بحران بیآبی است و همه مسولان بارها نسبت به کم آبی و اتمام منابع آبی اخطار دادهاند، اما متاسفانه بیتفاوتی همین مسئولان نیز سبب هدر رفتن آب آشامیدنی در بسیاری از بلوارهای شهر باشت شدهاست.
قطعا هدررفت آب به نفع آبفا نیست، بلکه مقدار زیادی از ذخایر آب را هم به هدر میدهد به هر نقطه از بلوارهای باشت که نگاه کنیم، شاهد هدررفت آب هستیم. آبی که به راحتی در برخی مکانها تا مدتها به هدر میرود و چارهای برای آن اندیشیده نشدهاست.
اگر گفته شود که به دور از چشم مسئولان است، درست نیست؛ چراکه هر کسی نیمنگاهی به نقطهای از شهر داشته باشد متوجه خواهد شد که آب بهصورت مشخص و در دید عموم در حال هدررفتن است.
روشن است که توجه مدیران شهرداری باید بیش از این باشد و نگذارند در مواقع بحران بیآبی، آب هدر رود.
انتهای خبر/