در گفتگو با صبح زاگرس مطرح شد؛
صاحبخانهها قدری به فکر ما مستأجران باشند
گرانی اجارهبهای منازل مسکونی بار سنگینی را بر روی دوش مستأجران پهن کرده و مشکلات فراوانی را برای آنها به وجود آورده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»، این روزها زمزمه گرانی اجارهبهای منازل مسکونی بار سنگینی را بر روی دوش مستأجران پهن کرده و مشکلات فراوانی را برای آنها به وجود آورده است. این در حالی است که پرداخت این اجارهبها برای اقشار کمدرآمد مانند کارگران که از درآمد کمتری برخوردار هستند دشوار شده است.
افزایش بیرویه اجارهبهای مسکن مطالبهای است که بارها توسط پایگاههای خبری به ثبت رسیده است و هر بار از مسئولان خواستهاند نسبت به این موضوع رسیدگی جدی داشته باشند.
طبق بررسیها و پرسوجوهایی که توسط خبرنگار ما از مشاوران املاک در شهرستان بهمئی صورت گرفت مقدار رهن و اجارهبها نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
یکی از مشاورین املاک در شهر لیکک گفت: افزایش اجاره مسکن بهگونهای است که در قسمتهایی از شهر لیکک رهن تا 200 میلیون تومان بالا رفت.
وی بابیان اینکه محدوده خیابان قدس، رهبری و پشت دادگستری بیشترین قیمت رهن و اجارهبها و محدوده دینودانش و زکریای رازی کمترین قیمت را در شهر لیکک دارند گفت: اجارهبها در قسمتهایی از شهر لیکک ماهیانه بین یکمیلیون و 500 هزار تومان تا 3 میلیون تومان متغییر است.
در این رابطه یک زوج جوان که در یک ماه مانده به عروسی خود برای اجاره مسکن به بنگاههای معاملات مراجعه کردهاند میگویند: اجارهها خیلی بالا رفته و از توان مالی امثال ما که تازه زندگی مشترکمان را شروع کردهایم خارج است.
مهران که به همراه همسرش به مشاوران املاک رفته است به خبرنگار ما میگوید: بسیاری از صاحبخانهها به بهانه افزایش تورم و بالا رفتن نرخ دلار کرایهها را به شکل سرسامآوری بالابردهاند.
وی با انتقاد از مسئولان ذیربط میافزاید: مسئولین ازیکطرف جوانان را به ازدواج ترغیب و تشویق میکنند و از طرف دیگر زیرساختهای بحث ازدواج ازجمله مسکن را فراهم نمیکنند.
یک خانم که سرپرست خانواده نیز هست با اظهار نگرانی نسبت به افزایش بیرویه اجارهبها میگوید من به همراه دخترم در یکخانه تک خوابِ مستأجر هستیم و پایان مردادماه قراردادمان به پایان میرسد از الان نگران هستم که صاحبخانه چقدر میخواهد روی کرایهخانهاش بکشد.
وی با استمداد از رسانهها تأکید میکند: تو را به خدا بنویسید صاحبخانهها قدری هم به فکر ما مستأجران باشند.
این خانم با چشمانی اشکبار میگوید: با نزدیک شدن به فصل نقل و انتقالات باید تنمان بلرزد که صاحبخانه چقدر میخواهد روی کرایه بگذارد.
سعید، یکی دیگر از شهروندان میگوید: هشت سال است که مستأجرم و هرسال در فصل تابستان به دنبال یافتن منزل اجارهای متناسب با درآمدم از این بنگاه به آن بنگاه میروم.
وی با اشاره به افزایش هزینههای زندگی تصریح میکند: روزبهروز هزینههای زندگی از خوردوخوراک و پوشاک گرفته تا تهیه سرپناه رو به افزایش است، اما متأسفانه درآمدم متناسب با افزایش هزینهها نیست.
سعید با انتقاد از پروژه مسکن ملی میگوید: قریب دوسال پول پرداخت کردیم و پروانه ساخت گرفتیم اما هنوز مشکل مالکیت زمینهایی که بنیاد مسکن به ما داد حل نشد.
در شرایطی که تابستان به ماه آخر رسیده و بسیاری از مستأجران در تبوتاب جابهجایی قرار دارند از مسئولان متولی انتظار میرود برای این مسئله چارهای اندیشیده شود تا مستأجران دغدغههای کمتری داشته باشند.
انتهای خبر/