صبح زاگرس گزارش می دهد؛
نقشه راه «جبهه مقاومت» در نبرد با صهیونیستها+ تصاویر
صهیونیستها و حامیان مستبد آن باید بدانند که پیروزی جبهه مقاومت آغاز مسیری است که انتهای آن به نابودی کامل این رژیم و آزادی قدس شریف منتهی خواهد شد و وعده رهبر معظم انقلاب در نابودی اسرائیل غاصب بهوضوح در حال تحقق است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» راهبردهای نظام سلطه و در رأس آمریکای جنایتکار برای تغییر معادلات سیاسی و ژئوپلیتیکی اسلامی در منطقه غرب آسیا به شکلی طراحی میشود که در تخاصم با ژئوپلیتیک اسلامی به محو جبهه مقاومت بینجامد. از نگاه شیطان بزرگ فضای هویتی، اسلامی، اعتقادی و هنجاری حاکم بر منطقه که منجر به هویت یافتن اسلام شده است درنتیجه جنبشها و نیروهای اسلامی را به شکلی تاریخی وارد زیرساختهای اجتماعی و سیاســی در منطقه کرده اســت. ازاینرو بازیگرانی متنوع در منطقه شکل یافتهاند که اساساً خار چشم هژمونی قدرت آمریکا تلقی میشوند.
اما پیامدهای راهبرد آمریکا در منطقه، تحمیل استراتژیهایی است که تحولات منطقه را رقم میزند. مصادیق این اقدامات جنگهای نیابتی، آشــوب، حمالت تروریستی و ناامنی در منطقه است که تنها از طریق تقویت و تثبیت قدرت در محور مقاومت و زنجیره هم ارزی مقاومت، دفاع و امنیت قابل تفســیر است. البته منطقه غرب آسیا پیش از شکلگیری محور مقاومت، هرگز دارای طرح و برنامه مستقل، منظم و روشمندی نبوده است؛ بلکه تحت تأثیر مناقشات منطقهای اشغالگران قدس و سازشگران عربی حاشــیه خلیجفارس، اردن و مصر در اتحاد با آمریکا موضعی منفعلانه به خود داشــته اســت.
بنابراین یکی از مهمترین اســتراتژیهای مبارزاتی؛ اتحاد، همبستگی و ساخت ژئوپلیتیک قدرت مبتنی بر آن بوده اســت و ازاینرو یکی از دلایل ضعف قدرت در مقاومتهای اســلامی منطقه، فقدان ایدئولوژی، روش، اســتراتژی و راهبردهای مبارزاتی بر مبنای شــناخت اسلامگرایان از منطقه و تســلط بر آن بوده اســت. اگرچه شــکلگیری محور مقاومت به رهبری جمهوری اسلامی ایران بر پایه ژئوپلیتیک اســلامی نقش بیبدیلی در تحولات منطقه پسازآن بازی کرده اســت زیرا اســلام سیاسی برآمده از آن نهتنها ایران را به محور مقاومت اسلام در جهان تبدیل کرد بلکه در اتحاد و پیوند با ســوریه، حزبالله، یمن، حماس و عراق به شکلگیری بیداری اسلامی در منطقه حول محور مقاومت اسلامی دست زد.
باید توجه کرد که تقویت و تثبیت قدرت محور مقاومت از یکسو میتواند به شکست راهبرد آمریکا در حل بحران فلســطین بیانجامد. آمریکا در حل مسئله فلسطین به کمک اعراب و رهبری اسرائیل درصدد است که ائتلافی سیاسی، اقتصادی و امنیتی را در منطقه شکل دهد و تا از قبل آن، با دسترسی به منابع و انرژی منطقه هر چهبهتر منافع خویش را تأمین و خســارات ناشــی از حضور خود در منطقه را کاهش دهد. همچنین بتواند با تغییر دموگرافیک منطقه جلوی قدرت افزایی محور مقاومت را بگیرد و از همه مهمتر به مهار ایران بهعنوان رهبر جبهه مقاومت و داعیهدار گســترش ژئوپلیتیک اسلام در منطقه و جهان دست زند.
ازاینرو مقاومتهای اسلامی منطقه با محوریت جمهوری اسلامی ایران به پروژهای برای تقویت و تثبیت و حتی توسعه قدرت اسلام و دولت اسلامی در قالب مبارزه اسلامی در منطقه بدل گشت که موجد ایدههای شناختی نخبگان محور مقاومت در آن عصر نیز بوده اســت. بااینحال جمهوری اسلامی، بنیانگذار محور مقاومت، مبارزه با سکولاریســم را بهعنوان مقصد مقاومت اســلامی قرار داده بود که اســاس مبارزه در محور مقاومت مبتنی بر تقویت قدرت اسـلام در برابر ضد آن را توجیه میکرد؛ بهعبارتدیگر، معیارهایی که محور مقاومت برای آن میکوشید، همان معیارهای رشد و شکلگیری دولت اسلامی در منطقه بود.
پاسخگویی پیروزمندانه محور مقاومت در این سطح و نقش کلیدی فرماندهی «سردار سلیمانی» در صدور انقلاب اسلامی، نشان از تثبیت و رشد قدرت ژئوپلیتیک اسلام در منطقه دارد. سردار سلیمانی بهمنظور تقویت و تثبیت قدرت در محور مقاومت نهتنها در مقابل اســتراتژیهای تحمیلی بهصورت یک دیپلمات عمل میکرد بلکه با نظریهپردازی در شــرایط سیاســی و اجتماعی منطقه و جهان، به ایفای نقش میدانی در منطقــه نیز میپرداخت. در این سطح مقاومت، امنیت و دفاع با رویکرد دیپلماتیک و میدانی «سردار سلیمانی» یکی از بهترین روندهای تثبیت قدرت اسلام در محور مقاومت است.
در این راستا، ایدئولوژی اسلامی جبهه مقاومت نهتنها به تأمین امنیت در منطقه منجر شد بلکه در معادله قدرت ضعف نیروهای اسلامی در برابر رقبایشان را به توسعه قدرت تغییر داد. اگرچه مهمترین رویداد قرن اخیر در منطقه سازمان یافتن محور مقاومت اسلامی به رهبری ایران است اما عمقبخشی، توســعه، تداوم و پایداری قدرت آن تا پیروزی انقلاب اسلامی در منطقه غرب آسیا، نیازمند عوامل و عناصر دیگری نیز بوده است. حلول شخصیتهای انقلابی در قالب رهبران جبهه مقاومت که در دامن انقلاب و اسلام پرورشیافتهاند و با بهکارگیری طرحها، استراتژیها و راهبردهای مقاومتی در کنار شــناخت از منطقه عاملی مهم در پیروزی حق بر باطل در محور مقاومت بوده است.
با این تفاسیر ازآنجاکه زیادهخواهیهای اسرائیلی و آمریکایی در منطقه در جهت ایجاد امنیت برای رژیم صهیونیســتی اســت، پس راهبرد اساسی و همیشگی دشمنان اســلام برای تثبیت حضور خود در منطقه بیثباتی خواهد بود. ازاینرو مسئله امنیت بهویژه برای دفاع از منافع اسلام و مسلمین در منطقه تلاش اول محور مقاومت اسلامی را تعریف میکرد. اگرچه صهیونیستها تا آخرین روز زندگی خود صبح ۷ اکتبر ۲۰۲۳ را از یاد نخواهند برد، درست در پنجاهمین سالگرد جنگ رمضان (یوم کیپور) میان اسرائیل و کشورهای عربی که با خسارات و تلفات سنگین برای صهیونیستها به پایان رسیده بود، مقاومت در نوار غزه عملیاتی علیه آنها اجرا کرد که موجب فروریختن افسانهسازیها در مورد تواناییهای نظامی و امنیتی این رژیم غاصب شد. تعدادی از رزمندگان مقاومت فلسطین از گروههای مختلف نظیر حماس، جهاد اسلامی و ... که به ادعای صهیونیستها تعداد آنها به ۱۰۰۰ نفر میرسید با عبور از حصارهای مرزی در شمال و جنوب نوار غزه وارد شهرکهای صهیونیست نشین شده و پس از تصرف پایگاه ارتش و پلیس اسرائیل اقدام به کشتار تعداد زیادی از آنها و به اسارت گرفتن صدها نفر کردند.
بر این اساس عملیات غرورآفرین طوفان الاقصی نشانهای دیگر از حیات روبهزوال رژیم صهیونیستی است که به همت فرماندهان و رزمندگان جبهه مقاومت بیش از هر زمان دیگری پایههای سست و عنکبوتی آن به لرزه درآورده و افول همیشگی این رژیم غاصب را نزدیک ساخته است. بیگمان رژیم غاصب صهیونیستی و حامیان مستبد آن باید بدانند که پیروزی جبهه مقاومت آغاز مسیری است که انتهای آن به نابودی کامل این رژیم و آزادی قدس شریف منتهی خواهد شد و وعده رهبر آگاه و عظیمالشأن انقلاب اسلامی در نابودی اسرائیل غاصب بهوضوح در حال تحقق است.
رهبر انقلاب اسلامی نیز بیان کردند: «در این قضیه، رژیم غاصب صهیونیستی، هم ازلحاظ نظامی، هم ازلحاظ اطلاعاتی، یک شکست غیرقابل ترمیم خورده؛ شکست را همه گفتند، تأکید من به غیرقابل ترمیم بودن است. من میگویم این زلزله ویرانگر توانسته است بعضی از سازههای اصلی حاکمیت رژیم غاصب را ویران کند که تجدید بنای آن سازهها به این آسانی امکانپذیر نیست. بعید است که رژیم غاصب صهیونیستی با همه هایوهویی که میکند، با همه حمایتهایی که امروز در دنیا از سوی غربیها از او میشود، بتواند آن سازهها را ترمیم کند. من عرض میکنم از شنبه پانزدهم مهر، رژیم صهیونیستی [دیگر] رژیم صهیونیستیِ قبلی نیست و ضربهای که خورده است به این آسانی قابل جبران نیست.»
از پیامدهای مهمی که جنگ یکساله غزه برای حماس و فلسطینیها داشته، این است که بار دیگر مسئله حقوق فلسطینیها به کانون اصلی توجهها بازگشت و واکنشهای منطقهای و جهانی به جنگ چالشی دیپلماتیک برای اسرائیل ایجاد کرد. درحالیکه تا پیش از طوفان الاقصی، مسئله فلسطین در حال فراموشی یا دستکم در حال تبدیلشدن به موضوعی حاشیهای بود، یک سال جنگ و خشونت بیسابقه صهیونیستها سبب شد مسئله فلسطین بار دیگر بهعنوان یکی از دستور کارهای اصلی نظام جهانی تبدیل شود.
علاوه بر شکست در روز ۷ اکتبر، رژیم صهیونیستی در یک سال جنگ نیز شاهد سنگینتر شدن شکست اطلاعاتی و نظامی بود. این رژیم در ابتدای جنگ سه هدف مشخص را برای خود تعریف کرده بود که عبارت بودند از آزادی اسرای صهیونیست، از بین بردن حماس و غیرنظامی کردن باریکه غزه. پس از یک سال هنوز هیچکدام از این اهداف اعلامشده، محقق نشده است. اساساً یک هدف اصلی بنیامین نتانیاهو و کابینهاش برای روی آوردن به خشونت گسترده و ترورهای دستهجمعی نیز سرپوش گذاشتن بر این شکست بزرگ نظامی و اطلاعاتی در طول یک سال جنگ علیه غزه است.
یکی دیگر از مهمترین پیامدهای یک سال جنگ علیه غزه این بود که جمهوری اسلامی ایران از خاک خود علیه اراضی اشغالی اقدام نظامی انجام داد. رژیم صهیونیستی در یک سال گذشته بارها تلاش کرد جمهوری اسلامی ایران را مستقیماً وارد جنگ کند تا شاید از این طریق آمریکا نیز درگیر جنگ شود، اما جمهوری اسلامی ایران راهبرد «خویشتنداری و صبر» را اتخاذ کرد تا صلح و امنیت منطقه غرب آسیا بیش از این با ناامنی و جنگ مواجه نشود. بااینحال، دو جنایت صهیونیستها دو اقدام نظامی ایران علیه اراضی اشغالی را در پی داشته است. حمله به کنسولگری ایران در سوریه و شهادت شماری از فرماندهان ایران در فروردینماه امسال و شهادت اسماعیل هنیه در تهران و شهادت سید حسن نصرالله و سردار نیلفروشان در بیروت سبب شد ایران اقدام نظامی مستقیم علیه اراضی اشغالی انجام دهد. اقدام نخست صرفاً هشداری به تلآویو بود مبنی بر اینکه ایران از توانمندی نظامی برای هدف قرار دادن اراضی اشغالی برخوردار است.
بر همین اساس، پسازاینکه خویشتنداری ایران در مقابل جنایت ترور شهید هنیه در تهران، از سوی صهیونیستها به ضعف تعبیر شد و آنها سید حسن نصرالله دبیر کل فقید و شجاع حزبالله لبنان و سردار سرلشگر نیلفروشان را در ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رساندند، جمهوری اسلامی ایران اقدام نظامی بیسابقه و شدیدی را علیه اراضی اشغالی انجام داد. در شرایطی که نتانیاهو، ارتش رژیم صهیونیستی، مقامات این رژیم و شهرکنشینان صهیونیست در حالت سرخوشی و سرمستی به خاطر ترورهای اخیر بودند، ناگهان باران موشکهای ایران در تلآویو همه آنها را بهتزده و وحشتزده کرد و نتانیاهو اولین کسی بود که به سمت پناهگاه دوید.
اول اکتبر، برای دومین بار در سال جاری، ایران مواضع رژیم صهیونیستی را هدف ۲۰۰ موشک قرار داد. این بار، تهران در بمباران مواضع اسرائیلی از موشکهای پیشرفتهتر استفاده کرد و حمله برخلاف گذشته بدون هشدار انجام شد. علاوه بر این ایران قصد داشت بدین گونه نشان دهد تنها کشوری در غرب آسیا است که در رویاروی رژیم صهیونیستی قرار میگیرد. موشکهای پرتابی نشاندهنده اراده و توانایی ایران برای حمله به سرزمینهای اشغالی و نفوذ به سامانههای دفاعی این رژیم به روشهای بالقوه مخرب بودند؛ بنابراین آنچه رخ داد نقطه عطف بزرگ در جنگ یکساله غزه و همچنین امنیت و ثبات غرب آسیا در آینده است.
هشدار مقام معظم رهبری در خطبههای نماز جمعه روز ۱۳ مهرماه نیز نشان داد که جمهوری اسلامی ایران از جنگ مستقیم با رژیم صهیونیستی ابایی ندارد. رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به اقدام نیروهای مسلح خاطرنشان کردند: «کاری که نیروهای مسلح ما کردند کمترین مجازات رژیم غاصب در مقابل جنایتهای حیرتآور رژیم گرگصفت، سگ هار آمریکا در منطقه بود. جمهوری اسلامی هر وظیفهای در این زمینه داشته باشد باقدرت و صلابت و قاطعیت انجام خواهد داد. نه تعلل و کوتاهی میکنیم و نه دچار شتابزدگی میشویم. آنچه منطقی و درست است ازنظر تصمیمگیران سیاسی و نظامی انجام گرفت و در آینده هم اگر لازم باشد انجام میشود.»
یکی از مهمترین پیامدهای یک سال جنگ علیه غزه این بود که ضمن اینکه بر ادعاهای حقوق بشری و هنجاری ایالاتمتحده خط بطلان کشید، سبب افزایش مجدد توجه آمریکا به منطقه غرب آسیا شد؛ اما جمهوری اسلامی ایران نشان داد که هم جسارت و هم توانایی ضربه زدن به آمریکا و رژیم صهیونیستی را دارد. اگرچه دولت ایالاتمتحده تلاش دارد تا از درگیری نظامی پرهزینه دیگری در غرب آسیا جلوگیری کند، اما تاکنون ثابت کرده است که قادر به متوقف کردن رژیم صهیونیستی نیست. با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری نوامبر، دولت بایدن بهسان «اردک لنگ» عمل میکند و خود را در مقابل سرعت عجیب تحولات غرب آسیا ناتوان نشان میدهد.
حجتالاسلاموالمسلمین سید عنایت هاشمی منش در گفتگو با این پایگاه خبری تحلیلی در این خصوص هم گفت: فرهنگ جهاد و مقاومت در ادبیات شیعی جایگاه والا و مقدسی دارد و قرآن کریم مجاهدانی که در دفاع از اسلام به مبارزه برمیخیزند را برتری و فضیلت بخشیده است؛ بنابراین آنهایی که درراه خداوند متعال جهاد میکنند بالاترين درجات را از پروردگار دریافت میکنند.
حجتالاسلام هاشمی منش با اشاره به این سخن رهبر انقلاب که سردمداران نظم جهانی آن روز، انگیزههای بسیار بیشتری از صدام برای آغاز جنگ تحمیلی داشتند، تصریح کرد: حقیقتاً رشد و بالندگی جامعه اسلامی در امر جهاد و مقاومت نهفته است و امروز اگر جمهوری اسلامی همچون دوران دفاع مقدس، مقابل جنایتکاران عالم ایستاده است به جهت دستور قرآن است و اگر این تقابل هم نبود فساد تمام عالم را دربر میگرفت، پس اساس حکومت جمهوری اسلامی دفع شر استکبار و نظام سلطه است.
امامجمعه گچساران اظهار کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب شکلگیری انقلاب اسلامی برای دشمن غیرقابلتحمل بود چراکه ایران اسلامی تفکر نوینی برای اداره جهان ارائه کرده بود لذا هشت سال دفاع مقدس ما به جهت ایستادگی و مقاومت در برابر نظام سلطه و قدرتهای استکباری بوده است؛ بنابراین مسیر جهاد فی سبیل الله از آدم تا خاتم و تا به امروز ادامه دارد و فرهنگ جهاد و مقاومت خود اثرات و فواید فراوانی دارد چراکه در سایه همین فرهنگ بود که امروز جمهوری اسلامی به عزت و اقتدار رسیده و جلوی فتنههای مختلف دشمن ایستادهاید.
حجتالاسلام هاشمی منش بابیان اینکه رمز پیروزی جمهوری اسلامی در تقابل با دشمنان مسئله جهاد و مقاومت است، گفت: البته باید توجه کرد که جهاد امروز ممکن است با جهاد دیروز متفاوت باشد و امروز دشمن با جنگ شناختی به دنبال پیاده کردن اهداف خود است لذا تبیین رشادتها و جانفشانیهای دوران دفاع مقدس بسیار حائز اهمیت است. لذا جنایتهایی که امروز در فلسطین شکل میگیرد سازمانیافته هستند درحالیکه قدرتهای بزرگ که ادعای حقوق بشر دارند همچنان سکوت اختیار کردهاند بااینحال رژیم صهیونیستی به هر جنایتی که دست میزند حامی اصلیاش همان آمریکا است.
امامجمعه گچساران اظهار کرد: امروز جبهه مقاومت با الگو گیری از انقلاب اسلامی و مکتب دفاع مقدس قویتر از هرزمانی دیگری است و نظم نوینی را در تقابل با زورمداران عالم حاکم کرده است بنابراین جمهوری اسلامی ایران با همین روحیه مقاومت و جهادی که برگرفته از دوران دفاع مقدس است به دنبال فتح قلههاست اگرچه برخی میخواهند این روحیه را در جامعه کمرنگ کنند اما بدانند که پیشرفت و بالندگی جمهوری اسلامی در سایه روحیه مقاومت و جهاد به ثمر خواهد نشست.
وی افزود: وقتی شهید سلیمانی در عراق به شهادت رسید، مشاهده کردیم که جبهه مقاومت باعظمتتر شد و جبهه مقاومت توانست تواناییهای بیشتری را به نمایش بگذارد، قطعاً دستاورد شهید هنیه، شهید سید حسن نصرالله، شهید یحیی سنوار، شهید سید هاشم صفیالدین و دیگر فرماندهان محور مقاومت هم همین حالت را برای محور مقاومت به وجود خواهد آورد و خون شهدای مقاومت در غزه، مقاومت در فلسطین، مقاومت در لبنان، مقاومت در یمن، مقاومت در عراق و حتی تفکر مقاومت را در جهان توسعه و ترویج خواهد داد.
حجتالاسلام هاشمی منش در واکنش به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران هم گفت: اقدام صهیونیستها، اقدامی مذبوحانه بود که در سطح ملی و فراملی چیزی جز حقارت برایشان در پی نداشت درحالیکه پدافند جمهوری اسلامی ایران هم بسیار قوی عمل کرد.
امامجمعه گچساران افزود: جمهوری اسلامی ایران بارها نیز اعلام کرده است که اولاً رژیم غاصب صهیونیستی را مشروع نمیداند و تا همیشه و همه حال در کنار مردم مظلوم غزه و فلسطین خواهد ماند و در پاسخ به حرکتهای اینچنینی همبارها اعلام شد که دوران بزن و در رو گذشته و این ترقهبازی صهیونیستها قطعاً جواب کوبندهای دریافت خواهد کرد.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی همواره مدافع مظلومان عالم و در خط مقدم مبارزه با نظام سلطه قرار دارد و این مهم را در دوران دفاع مقدس و دیگر عرصههای انقلاب اسلامی بهوضوح هرچهتمامتر نشان داده است. امروز جمهوری اسلامی آرمان بزرگی برای آزادی قدس شریف دارد و برای این هدف مبارزه، مقاومت و ایستادگی خواهد کرد.
امامجمعه گچساران تصریح کرد: امروز جبهه مقاومت امان صهیونیستها را گرفته است و نظام جمهوری اسلامی در مبارزه با متخاصم و دشمنان لحظهای هم درنگ نخواهد کرد و هر کشوری که بخواهد در مسیر جمهوری اسلامی حرکت غیرعاقلانهای داشته باشد قطعاً با پاسخ دندانشکنی مواجه خواهد شد.
یدالله مرادی تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتگو با این پایگاه خبری تحلیلی با اشاره به ابعاد شهادت یحیی السنوار رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: برخیها امروز گمان میکنند که جنگ فلسطین جنگ اعراب است و با شناسنامه عربی میشناسانند؛ اما باید توجه کرد که صهیونیست دیگر یهودی نیست، صهیونیست مسیحی داریم، صهیونیست اسلامی داریم و به عبارتی صهیونیسم یک مکتب جنایت و تجاوز و ضد حقوق انسانی و بشریت به شمار میرود.
وی افزود: امروز صهیونیسم عربی همراستا با صهیونیسم یهودی عمل میکند و در دنیای سکوت، سکون و خوشگذرانی عرب نیز عرضاندام میکند؛ اما مسئله این است که صهیونیست عربی هم یاری گر اسرائیل است و سران اعراب هم بهنوعی گاو شیرده آمریکا هستند و اصولاً فاصلههای قومیتی برداشتهشده است.
مرادی تصریح کرد: امروز جنگ فلسطین یک جنگ هویتی، سیاسی و تاریخی است و هرکسی هم مقابل استعمار، استکبار جهانی، ظلم و سلطه ایستاده پس طرف فلسطین است و هرکسی هموابستگی و بیاختیاری را میپسندد طرف اسرائیل جنایتکار این ابر قصاب قرن را گرفته است. فلسطین دیگر عربی نیست؛ بلکه فلسطین از جنس آزادگی و مبارزه با دشمن جنایتکار است اگرچه اصلاحطلبی و اصولگرایی داخل کشورمان هم در این تراز ارزیابی میشود.
ستار هدایت خواه دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به دلایل سرمایه گزاری رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا گفت: یکی از دلایل اقتصادی است، منطقه ما ازجمله مناطقی است که منابع فراوان انرژی نفت و گاز و سایر منابع را دارد به همین خاطر قدرتهای استکباری و استثماری در طول تاریخ برای اینکه این منابع و مواد اولیه را در اختیار داشته باشند و برای اینکه قدرت اقتصادی عالم را در دست داشته باشند نسبت به این منطقه طمع داشتند.
وی ادامه داد: ازلحاظ تجاری سه تنگه مهم هرمز، باب المندب و کانال سوئز که بیش از 30 درصد تجارت دنیا از این تنگهها عبور میکند و جزو شاهراههای تجاری جهان است در این منطقه قرار دارد که برای آنها بهخصوص در حوزه اقتصادی بسیار مهم است چراکه اقتصاد سه قاره آسیا، اروپا و آفریقا به این شاهراه وابسته است و اگر کسی بتواند بر اینجا تسلط پیدا کند با توجه به نقشی که اینها میتوانند در صادرات مختلف داشته باشند ازلحاظ اقتصادی یک قدرت برتر میتواند باشد.
وی افزود: مهمتر از دو عامل یادشده، عامل فکری و اعتقادی است؛ این منطقه در اختیار مسلمانان است، مسلمانانی که بر اساس این کتاب الهی باید باقدرتهای استکباری مبارزه کنند، مسلمانانی که باید زمینهسازی کنند برای تحقق حکومت عدل الهی، حکومت آنکسی که در دعای ندبه میخوانیم که بساط همه ستمگران را بر خواهد چید؛ لذا این سه تا عامل بهویژه عامل آخر که عامل اعتقادی بوده که تسلط بر این منطقه پیدا کردند.
هدایت خواه ادامه داد: برای این کار اول باید این منطقه را تجزیه کنند تا تبدیل به لقمههای راحت برای بلعیدن شود، در این تجزیه هم باید کاری کنند که همیشه اختلاف در مرزبندیها وجود داشته باشد و یک عامل اختلاف انگیز هم حتماً باید همیشه اینجا وجود داشته باشد به همین خاطر امپراتوری عثمانی را هدف قرار میدهند عثمانی از این کشورهای امروزی بوده است و بین خود تجزیه کردند، فرانسه و انگلیس بین خودشان تقسیم کردند مرزهایشان را تعیین و مرزها را هم بهگونهای تعیین کردند که همیشه اختلاف باشد.
وی افزود: در سرزمین فلسطین حدود صدسال پیش اولین اعلامیهای که وزیر خارجه انگلیس میدهد تا رژیمی به نام اسرائیل است، این رژیم ازیکطرف همیشه زمینهساز اختلاف بین مسلمانان است و از طرف دیگر این رژیم اهداف بلند پروازانه دارد و معتقد است که ما باید برجهان حکومت کنیم و برای حکومت برجهان باید اسرائیل بزرگ تشکیل شود.
این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: این باریکهای که فلسطین روی نقشه است نقشهای از نیل تا فرات است که شامل بخش عظیمی از کشور مصر، تمام اردن، تمام لبنان بخش عظیمی از عربستان، بخش عظیمی از سوریه بخش عظیمی از عراق و بخشی از ترکیه است و میخواهند با ما هممرز شوند، میخواهند این نقشه تشکیل شود تا حکومت جهانی یهود شکل بگیرد این نقطه مقابل تفکری است که ما داریم به همین جهت این رژیم را تأسیس کردند
وی در ادامه تأکید کرد: اگر مردم فلسطین و لبنان امروز مقاومت میکنند خط مقدم منطقه هستند اگر این سنگرهای اول را شکستند به لبنان و فلسطین، سوریه، عراق و عربستان بسنده نمیکنند اینها هدفشان همسایگی و درنهایت نابودی کشور ما است و ما مجبوریم در همسایگی خودمان با آنها بجنگیم، در چنین شرایطی جریان مقاومت با وقوع انقلاب اسلامی شکل میگیرد، انقلاب اسلامی تحول عظیمی در اینجا دارد چراکه جبهه مقاومت خواب و خیالات جریان استکبار و صهیونیسم مبنی بر تسلط به منطقه را آشفته کرد و آرزوهای آنها را بر باد داد.
بنابراین مقاومت در برابر نظام سلطه نیز دستاوردهای زیادی در جهان و منطقه داشته است که ازجمله آنها میتوان به حفظ انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران بهعنوان محور اصلی و حامی مقاومت، کمک به حفظ، تقویت و تداوم مقاومت مردم فلسطین، شکسته شدن ابهت و اسطوره شکستناپذیری نظام سلطه و صهیونیزم، گسترش و تقویت روحیه مقاومت در برابر نظام سلطه و صهیونیزم در جهان بهویژه در جهان اسلام، شکلگیری هستههای جدید مقاومت مردمی در منطقه؛ مانند گروههای مقاومت مردمی در عراق (حشد الشعبی) افغانستان (فاطمیون)، پاکستان (زینبیون)، سوریه (گروههای داوطلب مردمی) و یمن (انصارالله)، شبکهای شدن مقاومت بهویژه در سطح منطقه، قدرتیابی محور مقاومت اسلامی در عرصههای فرهنگی، امنیتی و نظامی، علمی و فنی، اقتصادی نیز همافزایی قدرت در آنها از طریق فعالیتهای شبکهای، تجارب محور مقاومت در عرصههای مختلف بهویژه در عرصههای اطلاعاتی، امنیتی و نظامی، پیروزیهای مقاومت در لبنان و فلسطین همچون خروج نیروهای اسرائیل از لبنان در سال ۲۰۰۰، جنگ ۳۳ روزه در لبنان (۲۰۰۶)، جنگ ۲۲ روزه در غزه (۲۰۰۸-۲۰۰۹)، جنگ ۵۱ روزه در غزه (۲۰۱۴)، شکست داعش در عراق، پیروزیهای پیدرپی مقاومت در سوریه، پیروزیهای انصارالله در یمن، طوفان الاقصی، وعده صادق و...اشاره کرد.
انتهای خبر/