رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/01/29 Friday - 2025 18 April الجمعة ، 20 شوّال ، 1446
ساعت
1404-01-22 15:21 شماره خبر : 12044
امام‌جمعه لنده:

امام‌جمعه لنده گفت: نسخه شفابخش حل مشکلات کشور نگاه به داخل کشور است و باید همه در این راه کمک کنند تا این مشکلات حل شوند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» حجت‌الاسلام والمسلمین سید هدایت محمودی اصل در خطبه‌های نمازجمعه این هفته شهرستان لنده با اشاره به رعایت تقوای الهی گفت: سرزمین قلب ما باید معطوف از الطاف الهی باشد و دل‌های ما باید پیونددهنده با امام‌زمان (عج) باشد.

وی گفت: انسان مؤمن و مسلمان با افراد کافر در حوزه‌های کاری و رفتاری با همدیگر کاملاً متفاوت هستند چرا که جوامع غربی و کفار با عمل و سنجش خودشان ارزیابی می‌شوند؛ ولی در جوامع مسلمان حساب‌وکتاب آنان کاملاً متفاوت است.

امام‌جمعه لنده تصریح کرد: دغدغه‌های زیادی مردم در حوزه مسائل آب دارند که پیامدهای ناشی از آن برای بحث کشاورزی، صنعت و حتی آب شرب است که نیازمند عزم راسخ مسئولان است.

وی تأکید کرد: کم‌آبی پیامدهای فرهنگی، امنیتی، اجتماعی و سیاسی و حتی زیست‌محیطی زیادی در پی خواهد داشت؛ لذا باید مردم در بحث صرفه‌جویی در حوزه آب سیاست‌های دولت را در این زمینه یاری کنند.

محمودی اصل گفت: دشمنان ما در بحث مذاکرات به دنبال اجرایی‌کردن سیاست خودشان هستند و صهیونیست‌ها انتظار دارند با زورگویی خودشان سیاست‌های قلدرمآبانه خود را بر کشورهای جهان تحمیل کنند و ما را از اصول خود دور کنند.

وی گفت: دشمن به کم راضی نیست و فقط به دنبال متلاشی کردن و ازبین‌بردن است و برای اجرای سیاست‌های خود با همراهی امریکا به دنبال حذف کشورهای آزادی‌خواه هستند و خشونت و جنایات خود را در غزه به اوج خود رسانند و نسل‌کشی و کشتار بی‌رحمانه کودکان و زنان بی‌گناه نشان از اجرای سیاست‌های خصمانه نسل‌کشی در غزه است.

امام‌جمعه لنده گفت: سردمداران عالم با حمایت از رژیم صهیونیستی صدای کودکان مظلوم غزه را خفه کردند و نمی‌گذارند ندای حق‌طلبانه آنان به گوش جهانیان برساند.

وی گفت: سیاست اعمال افزایش تعرفه صادرات توسط امریکا باعث برهم‌زدن معادلات جهانی شده است.

محمودی اصل تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران مذاکره مستقیم را رد کرده و با مذاکره غیرمستقیم به دنبال اجرای تعهدات آمریکا است و از روز شنبه این مذاکرات اجرایی خواهد شد که بدعهدی امریکایی‌ها درگذشته نیز مسبوق به سابقه است و امریکایی‌ها با طرح این مذاکرات به دنبال اقناع‌سازی جامعه جهانی است؛ ولی غافل از اینکه امریکایی‌ها خودشان همیشه در بحث مذاکرات خیانت کردند.

وی گفت: مسئولان نا نباید مشکلات کشور را به حل مذاکرات گره بزنند؛ بلکه باید به دنبال سرمایه‌گذاری برای تولید و گره‌گشایی از اشتغال و معیشت مردم باشند.

امام‌جمعه لنده گفت: نسخه شفابخش حل مشکلات کشور نگاه به داخل کشور است و باید همه در این راه کمک کنند تا این مشکلات حل شوند.

وی گفت: روز گذشته بازدیدی از پروژه‌های بخش موگرمون داشتیم که کارهای خوبی در حال اجرا است که امیدواریم در حوزه آب، جاده و حتی پل مهم روستای مونه در حال کار است که امیدواریم از شتاب و سرعت بهتری از سوی مسئولان مورد پیگیری قرار گیرد.

وی افزود: در خصوص محور لنده به تشان و بیمارستان لنده تلاش‌های خوبی در سطوح ملی و استانی در حال پیگیری است که امیدواریم این مهم در سال جدید به طور ویژه مورد پیگیری قرار گیرد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار