رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/03/04 Sunday - 2025 25 May الأحد ، 27 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-02-10 08:51 شماره خبر : 3822
پای چه کسانی در میان است؛

نماینده گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی از فساد و رانت در این شهرستان از جمله زمین‌خواری‌های گسترده پرده‌برداری کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» ناصر حسینی پور در صفحه مجازی خود از مشکلات حوزه‌های انتخابیه استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی که در مرکز پژوهش‌های مجلس جمع‌آوری شده بود رونمایی کرد که قابل‌تأمل است.

نماینده گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با انتشار بخش‌هایی از این سند گفت: درست ۱۴روز وارد مجلس شده بودم که این گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس که شناسایی و اولویت‌بندی مشکلات استان‌ها و حوزه‌های انتخابیه استان کهگیلویه و بویراحمد بود به دستم رسید.

وی افزود: در صفحه دوم این گزارش سه مشکل مهم حوزه‌های انتخابیه استان کهگیلویه و بویراحمد در سطح میانی آمده است؛ در حوزه بویراحمد، دنا و مارگون مشکل اول پزشکی، دوم آب و سوم حمل‌ونقل است؛ در حوزه کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده مشکل اول پزشکی، دوم صنعت و سوم آب است، در حوزه گچساران و باشت مشکل اول فساد، دوم عمران شهری و سوم پزشکی آمده است.

حسینی پور ادامه داد: در صفحه ۱۸گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس در بحث فساد به اشکال مختلفی از فساد مسئولین و نمایندگان مجلس و کارمندان دولت اشاره‌شده است؛ زمین‌خواری، باندبازی، رابطه و زدوبند، مافیا و ترجیح منافع شخصی و خانوادگی ازجمله این اشکال هستند و عمده فسادها در استخدام کارکنان و کارمندان، انتصاب یا انتخاب مدیران، اخذ تسهیلات و صدور مجوزها رخ می‌دهند.

وی در ادامه برخی از نامه‌نگاری‌های خود با بخش‌های مختلف را منتشر کرد و در پایان گفت: اگر دقت بفرمایید پدیده فساد در دیگر شهرستان‌های تابعه استان حتی در رتبه دوم و سوم هم نیست، تاکنون 285 هکتار از اراضی ملی از چنگال زمین‌خواران خارج‌شده است، مقدار زیادی از این زمین‌ها که بیش از ده سال تحویل افراد برای اجرای طرح‌های مختلف واگذارشده است هیچ طرحی در آن اجرانشده است. لیست این افراد که از دویست نفر تجاوز می‌کند و خیلی از آن‌ها از شهرستانی خاص به گچساران آماده‌اند و با زدوبند به ارتباطات خاص و تبانی این زمین‌ها را دریافت کرده‌اند هیچ طرحی اجرا نکردند معتقدم قبل از این‌که این پرونده‌ها در کمیسیون اصل نود بررسی و به قوه قضاییه ارجاع شود لازم بود که کمیته‌ای به نام مبارزه با زمین‌خواری تشکیل و تک‌تک افرادی که زمین دریافت کرده‌اند و هیچ اقدامی در جهت اجرای طرح مورد درخواست ننموده‌اند، پس گرفته شود.

 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار