
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پیشرفت قابل توجه در ساخت مدارس تخریبی و نیمهتمام گفت: این روند برای سال تحصیلی جدید کافی نیست و دستگاههای اجرایی با تمام توان برای تسریع در تکمیل پروژهها اقدام کنند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» جلسه شورای عدالت آموزشی استان کهگیلویه و بویراحمد به ریاست «استاندار» و با حضور مدیرکل آموزش و پرورش، مدیرکل نوسازی مدارس و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی، روز یکشنبه ۴ خردادماه سال ۱۴۰۴ در ساختمان دولت استان برگزار شد.
در این نشست که با هدف بررسی راهکارهای تحقق عدالت آموزشی و بهبود شرایط فضاهای تحصیلی در مناطق محروم تشکیل شد، وضعیت ۱۹۰ مدرسه شامل مدارس سنگی، کانکسی، تخریبی و نیمهساخته مورد ارزیابی قرار گرفت. این موضوع در ادامه پیگیریهای جلسات قبلی شورا مطرح شد و اعضا بر ضرورت تسریع در رفع مشکلات این مراکز آموزشی تأکید کردند.
در این جلسه به اهمیت عدالت آموزشی بهعنوان یکی از ارکان توسعه پایدار تأکید و استاندار خواستار همکاری تمام دستگاههای اجرایی برای تأمین امکانات مناسب در مدارس محروم شد و مدیرکل آموزش و پرورش استان گزارشی از اقدامات انجامشده و برنامههای آتی در راستای بهبود وضعیت فیزیکی و تجهیز مدارس ارائه داد.
یداله رحمانی در این نشست با اشاره به «نهضت ملی مدرسهسازی»، گفت: در آخرین سهمیهای که به استان ما اختصاص یافت، ۱۰۶ مدرسه سنگی، ۶۰ مدرسه کانکسی، ۶ مدرسه تخریبی-بازسازی غیرسنگی و ۱۸ مدرسه نیمهتمام وجود داشت که در مجموع به ۱۹۰ پروژه آموزشی میرسد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: از ۱۰۶ مدرسه سنگی، سازمان نوسازی مدارس برای ۴۷ مورد قرارداد منعقد کرده و عملیات اجرایی آنها آغاز شده است. همچنین از ۳۳ مدرسهای که زیر نظر بنیاد علوی است، برای ۵ مورد پیمانکار انتخاب شده و قرارداد سه مورد به امضا رسیده است. برای سایر پروژهها نیز مناقصه در حال برگزاری است.
وی ادامه داد: بسیج سازندگی نیز مسئولیت احداث ۱۶ مدرسه را بر عهده دارد. برنامهریزی شده تا انتخاب پیمانکاران تمامی این پروژهها تا ۲۰ خردادماه نهایی شود و پس از آن، فرمانداران و روسای شهرستانها متولی اصلی پیگیری اجرای طرحها خواهند بود.
رحمانی خاطرنشان کرد: جمعبندی نهایی گزارشها باید توسط آقای حسینی ارائه شود و برای هر یک از ۱۰۶ مدرسه سنگی، مشخصات دقیقی شامل موقعیت جغرافیایی، نام مدرسه، وضعیت زمین، پیمانکار، پیشرفت فیزیکی و دستگاه متولی (نوسازی، بنیاد علوی یا بسیج سازندگی) ثبت گردد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به وضعیت مدارس کانکسی عنوان کرد: از ۶۰ مدرسه کانکسی، ۵۹ مورد به بهرهبرداری رسیده و تنها یک مورد به دلیل مشکل زمین با تأخیر مواجه شده که طبق گزارش آقای حسینی، این مشکل در حال رفع است و پیشبینی میشود تا مهرماه تکمیل شود.
وی اضافه کرد: پیشرفت فیزیکی ۶ مدرسه تخریبی-بازسازی بیش از ۷۰ درصد و ۱۸ مدرسه نیمهتمام نیز حدود ۶۲ درصد است که بر اساس آخرین گزارشها، این آمار بهروزرسانی شده است.
رحمانی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع عدالت آموزشی پرداخت و مطرح کرد: با وجودی که جمعیت استان ما یک درصد کشور است، اما ۱۰ درصد مدارس خشت و گلی کشور در این منطقه قرار دارد. این نشاندهنده عمق مشکلات آموزشی در استان است. هرچند دولت با اختصاص ۱۵ درصد منابع، گام بلندی برداشته، اما باید تلاشمان را چند برابر کنیم تا از این فرصت استثنایی نهایت استفاده را ببریم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه تأکید کرد: هیچ موضوعی مهمتر از فراهم کردن فضای مناسب آموزشی برای دانشآموزان نیست. این اولویت اصلی دولت است و شخص رئیسجمهور نیز در تمام جلسات بر آن تأکید میکنند، بنابراین، همه دستگاهها باید با حداکثر توان در این زمینه مشارکت کنند.
وی در ادامه با اشاره به «پروژه مهر» اظهار داشت: با تشکیل کارگروهها و تیمهای نظارتی، برنامهریزیهای لازم برای آغاز سال تحصیلی جدید انجام شده است. انتظار داریم تمامی نهادها، از جمله شهرداری، آموزش و پرورش و دستگاههای خدمترسان، همکاری لازم را برای سرویسدهی مطلوب به دانشآموزان داشته باشند.
رحمانی در خصوص تجلیل از خیرین مدرسهساز تأکید داشت: از مجموعه اداره نوسازی و تجهیز مدارس میخواهم که با برنامهریزی بسیار دقیق و حساب شده در اوایل تیرماه یه مراسمی درخور و باشکوه را برگزار کنند و همچنین از این مجموعه میخواهم سعی کنند که تکمیل خوابگاه دانشگاه فرهنگیان در سه تا چهار ماه آینده نهایی شود که دانشجویان عزیز بتوانند با شروع سال تحصیلی جدید از این خوابگاه استفاده کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پایان افزود: از تمامی اعضای شورای آموزش و پرورش تقدیر و تشکر میکنم کرد و میخواهم برای تحقق اهداف آموزشی این جلسات تداوم و با جدیت بیشتری برگزار شوند.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- آمریکا در برابر ایران اشتباه محاسباتی کرد
- رئیس جدید دانشگاه یاسوج معارفه شد
- شهری بدون داروخانه در کهگیلویهوبویراحمد
- توضیحات دادستان یاسوج در رابطه با یک قتل
- پخت نان بیکیفیت در تنور نظارت مسئولان
- گره کور بلوار معروف یاسوج باز شد
- فرمانده جدید سپاه فتح معارفه شد+ تصاویر
- خصوصی بودن پتروشیمی ستاره گچساران
- پل مکانیزه یاسوج؛ رویایی ناتمام برای شهروندان
- کافههای پارک آبشار تعطیل شدند
- ستارههای درخشان بهمئی؛ از تلاش تا تقدیر
- ادارهای بدون مدیر و سرپرست در بهمئی
- تغییرات مدیریتی در ایستگاه جهاد کشاورزی کهگیلویه
- توهین وقیحانه فرماندار شیراز به پرفسور ملک حسینی
- همایش تجلیل از مقام معلم در بهمئی
- بهرامی به استقبال تاجگردون در ورودی سیسخت میرود!
- محصولات روی زمین مانده؛ مسئولان باشت کجایند؟
- آغاز عملیات اجرایی پتروشیمی ستاره گچساران
- افتتاح قرارگاه محرومیتزدایی شهید رئیسی در بهمئی
- مراسم معارفه فرمانده سابق سپاه فتح در بوشهر
- راهاندازی پایانه مسافربری در شهرستان باشت
- هندوانه کشاورزان کهگیلویه درحال خراب شدن است
- واکنش استاندار کهگیلویهوبویراحمد به کُندی پروژههای آموزشی
- فتح خرمشهر؛ حماسهای که وحدت آفرید
- تنگ سرخ؛ الگویی برای توسعهٔ متوازن منطقهای
- آبشار یاسوج؛قربانی نرخهای نجومی؟!
- نقش محوری بانوان در نهادینهکردن فرهنگ صرفهجویی
- واگذاری طرحهای نیمهتمام دولتی به سرمایهگذاران خصوصی
- فیلمسازان در فیلمهای دفاع مقدس قهرمان پروری کنند
- دیدار مسئولان با خانوادههای شهدای خطهٔ بهمئی
- گلزار مطهر شهدای سیسخت گلباران شد
- جمهوری اسلامی، نماد وحدت دین و سیاست
- پایان رقابت فوتسال «جام ولایت» در گچساران+ تصاویر
- استقلال بدون محروم به فینال رسید
- راههای پیشگیری و کنترل آتشسوزی جنگلها در کهگیلویهوبویراحمد
- بازار روز یاسوج؛ هر غرفهاش قصهها دارد
- روایت تلاش گروه جهادی دستان مهربان
- تحول در چهره شهر توریستی دنا
- عطرافشانی گلزار شهدای گمنام در بهمئی
- پایان اختلافات ملکی لنده؛ کاداستر به روستاها میرسد
- حضور سردار فضلی در خانه جانباز باشتی
- نرخهای نجومی در آبشار یاسوج
- خون است که خرمشهر رو آزاد کرد
- شکوه حضور نیروهای مسلح کهگیلویهوبویراحمد
- تجلیل از فاتحان عملیات آزادسازی خرمشهر در باشت
- فتح خرمشهر محصول همدلی و کار جمعی بود
- کامیونداران، شیرمردان جادههای استان
- ساخت نخستین رادار فرودگاهی تمام ایرانی
- خواسته اصلی مردم در همایش کوهگل چه بود؟
- سیاستزدگی؛ بلای جان توسعه پایدار کوهستانهای زاگرس
- مشاهده بیشتر