کاروان عشق؛
موج مردمی یاسوج در مسیر بدرقه شهدای گمنام
سیل عظیم مردم دلداده و وفادار یاسوج، امروز صبح (سوم آذرماه مصادف با شهادت بانوی دوعالم) در بدرقه پیکر پاک شهدای گمنام در مسیر پیاده روی حرم تا حرم نشان از دلدادگی این مردم شهید پرور را نشان داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»امروز (دوشنبه) و همزمان با روز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، پیکر مطهر چند شهید گمنام دوران دفاع مقدس، در یاسوج تشییع شد.
از نخستین ساعات صبح، مردان، زنان، کودکان و کهنسالان یاسوجی از محلههای مختلف، خود را به مسیر حرکت کاروان شهدا رساندند تا عشق و ارادت خود را به این عزیزان گمنام نشان دهند. صحنهای به یادماندنی از وحدت و همدلی خلق شده بود و فضا آکنده از عطر عشق و ایثار بود.
مردم با در دست داشتن پرچمهای ایران و عکس شهدا، با سرودهای انقلابی و سردادن شعارهای «الله اکبر« و «یا زهرا(س)»، حماسهای دیگر در شهر برفپوش دنا آفریدند. اشک در چشمان بسیاری از حاضرین، حکایت از عمق علاقه و پیوند ناگسستنی مردم این دیار با فرهنگ ایثار و شهادت داشت.
این مراسم با حضور مسئولان استانی و شهرستانی نیز همراه بود که در کنار مردم، ادای دین خود را به این شهدای والامقام انجام دادند. پیکرهای مطهر این شهدای گمنام، پس از تشییعی پر شکوه، تا حرم امامزاده مختار(س) به به خاک سپرده خواهند شد.
این حرکت عظیم مردمی، یکبار دیگر وفاداری و پایبندی مردم فرهنگدوست و انقلابی کهگیلویه و بویراحمد به آرمانهای شهدا و مقام معظم رهبری را به نمایش گذاشت.
انتهای خبر/