رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/11/18 Thursday - 2025 06 February الخميس ، 7 شعبان ، 1446
ساعت

به گزارش پایگاه تحلیلی و خبری «صبح زاگرس» گلزار شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس در یاسوج مرکز استان همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی فرماندهان نظامی و انتظامی،معاون سیاسی استاندار، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، شهردار و اعضای شورای شهر، جمعی از روسای ادارات و اقشار مختلف مردم در فضایی معنوی نیز غبارروبی، عطرافشانی و گل‌باران شد.

شرکت‌کنندگان در این مراسم باشکوه، ضمن قرائت فاتحه و تجدید پیمان با آرمان‌های والای انقلاب، به مقام شامخ شهدای گلگون‌کفن این شهرستان ادای احترام کردند. 

 

فتاح محمدی در مراسم ملی و سراسری گلباران و عطرافشانی گلزار مطهر شهدای شهر یاسوج ضمنآ رزوی توفیق و سلامتی رهبر معظم انقلاب و حضار، خانواده‌های معظم و معزز شهیدان و جانبازان و آزادگان و همه عزیزانی که در این مراسم حضور داشتند گفت: تاریخ شیعه و تقویم شیعه با خون و ایثار شروع شده‌است و انقلاب اسلامی در تداوم این تاریخ و این فرهنگ شکل گرفت و اتفاق افتاد که مجاهدت ملت بزرگ ایران و تقدیم فرزندانشان با عنوان شهید بر تداوم و استمرار این فرهنگ تحقق پیدا کرد، شهیدانی که پیام بزرگی را برای ملت ایران به ارمغان گذاشتند که امیدوارم این روزها بتوانیم به آن عهد و پیمان به‌خوبی عمل کنیم.

 

معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به‌ اینکه شهید آمیزه‌ای از آرمان، عمل و ایثار است تصریح کرد: آرمان شهید به او توان قدرت و حرکت برای رسیدن به ایثار را محقق می‌کند و عمل ایثارگرانه شهید به او توان و قدرت رسیدن به آن عمل را محیا می‌کند و ایثار نفیس‌ترین، مطلوب‌ترین و محبوب‌ترین سرمایه انسان یعنی جانش به آن آرمان قداست و حقانیت می‌بخشد.

 

وی ادامه داد: پس شهید مظهر هدف تداوم و تلاش است، تا جایی‌که معصوم می‌فرماید: «هیچ‌چیزی بالاتر و محبوب‌تر از جان انسان نیست» که فرزندان این ملت بزرگ برای تداوم فرهنگ عاشورا و نهضت عاشورا و برای حیات اسلام و مکتب اسلام تقدیم کردند و این تکلیف و وظیفه ما را مضاعف می‌کند.

 

محمدی خاطرنشان کرد: تکریم شهید و گرامی‌داشت شهید یعنی اصالت بخشیدن به آن مجاهدت که باید ایثار اساس فعالیت ما باشد، تکریم شهید یعنی این‌که ملت بزرگ ما با تمام وجود از حاکمیت اسلام دفاع کنند، تکریم شهید یعنی این‌که ملت ما در برابر قدرت‌های مستکبر سر خم نکنند و از کیان اسلام و تمامیت ارضی و استقلال سیاسی کشورشان با تمام وجود دفاع کنند و انقلاب اسلامی در همین شرایط و در همین وضعیت درجهت این فرهنگ شکل گرفت.

 

معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تا زمانی‌که ما بر این عهد و پیمان هستیم و تا زمانی‌که براساس آیه شریفه «وما نقموا منهم إلا أن یؤمنوا بالله العزیز الحمید» عمل کنیم این مبارزه و این جنگ تداوم پیدا خواهد کرد که قطعاً مسئولین نظام با تدبیر و عقلانیت در این مسیر مبارزه، حرکت و جهاد خواهند کرد.

 

وی در ادامه بیان کرد: امروز تداوم این تاریخ و این فرهنگ نیازمند بصیرت، مجاهدت و حضور در صحنه ما، وفاق، همدلی، وحدت کلمه، مسئولیت‌پذیری و پاسخ‌گویی مسئولین به ملت بزرگ ایران است و امروز تداوم این حرکت و این تاریخ به این نهضت نیازمند تلاش مجاهدانه‌ی مردم و مسئولین برای شکوفایی، پیشرفت و توسعه همه‌جانبه کشور ایران اسلامی است و تداوم این تاریخ و این نهضت نیازمند تلاش مسئولین برای رفع کمبودها، مشکلات و نیازمندی‌های مردم در تمام ابعاد است که امروز ملت به عهدشان وفا کردند و حجت را بر ما مسئولین تمام کردند.

 

محمدی عنوان کرد: در چهلمین چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی این مسئولیت خطیر به گردن بخشی از فرزندان این ملت برای خدمت‌گزاری گذاشته شده‌است و حجت بر ما تمام شد ما که مدعی خدمت‌گزاری به مردم هستیم وظیفه سنگینی ر برای این تلاش‌ها و مجاهدت‌ها صبوری‌ها با حضور در صحن در ابعاد مختلف که مردم ایفا کردند مسئولیت خطیری را به گردن داریم و ما هم باید این صبوری، شکیبایی، نجابت، حضور در صحنه مردم و این تحمل در برابر کمبودها و مشکلاتی که وجود دارد را باید شبانه‌روز تلاش کنیم که بتوانیم بخشی از این مطالبات مردم را برآورده کنیم و امروز ما باید در کنار شهدای عزیزی که ناظر بر رفتار و اعمال ما هستند به‌خوبی به این عهد عمل کنیم.

معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه کار، کار ارزشمندی است مطرح کرد: فلذا من همین‌جا لازم می‌دانم از همه شما عزیزان که برای تکریم و تجلیل از مجاهدت‌های فرزندان خودتون عمل کردید و حضور پیدا کردید تشکر کنم.

 

وی در ادامه به خاطره‌ای از دوران جنگ تحمیلی و اسرای مجاهدین ایرانی تحت اسارت عراقی‌ها اشاره و ابراز داشت: وقتی ما را از جنوب عراق استان الانبار به شمال عراق استان موصل انتقال می‌دادند تلاش‌ نیروهای عراقی بر این بود که با اذیت، آزار و فشاری که بر اسرا تحمیل می‌کنند زمینه تسلط بر رفتار و اعمال ما را داشته باشند، فلذا با بدو ورود به اردوگاه موصل رفتارهای خشنی را بر بچه‌های این مرز و بوم تحمیل کردند که نکند نافرمانی کنند.

 

محمدی در ادامه بیان داشت: عراقی‌ها اسیری را روی زمین خواباندند و تعدادی از افسران و سربازان عراقی بر بدن این مجاهد پا گذاشتند که هیچ تحرک و هیچ حرکتی را نداشته باشد که تعدادی از بچه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد هم شاهد این منظره بودند و با یک وسیله‌ای شبیه انبردستی ماهیچه‌های بدن این مجاهد را فشار می‌دادند که خون بیرون می‌زد و فقط از آن مجاهد یک کلمه می‌خواستند که آن کلمه توهین به امام و معمار کبیر انقلاب بود.

 

معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد اذغان داشت: در فرهنگ عراق کفش پست‌ترین، بدترین و منکرترین لفظ به‌جهت این‌که در پایین‌ترین سطح قرار می‌گیرد و به هر کسی می‌خواستند توهین کنند می‌گفتند «قُنْدرة بن قُنْدرة» یعنی کفش فرزند کفشو این یعنی قبل‌از این‌که در عراق لفظ فحاشی دیگری باشد این پست‌ترین و بدترین فحاشی و توهین بود که نیروهای عراقی از آن مجاهد عزیز می‌خواستند که این لفظ را بر نام امام راحل (ره) تسری بدهد اما آن مجاهد با تمام شجاعت و جسارت فریاد می‌زد که من را بکشید هم این‌چنین نخواهم گفت.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه ما در همچنین فرهنگی بزرگ شدیم اضافه کرد: چقدر این فرهنگ امروز در جامعه ما، در دفاع از اسلام و انقلاب حاکمیت دارد؟ چقدر ساری و جاری است؟ چقدر مسئولین ما به این فریادها، صبوری‌ها، شکیبایی‌ها و این مجاهدت‌ها عمل کردیم؟

 

محمدی در ادامه تأکید کرد: ما که مدعی خدمت به مردم هستیم فوق‌العاده وظیفه سنگینی داریم زیرا انسان‌های بزرگی برای تداوم این انقلاب، تاریخ و فرهنگ شیعه جان باختند، آن‌ها جان فدا کردند که ما امروز با این فرهنگ و با این تاریخ چه‌کار باید کنیم؟ آیا مسئولیت نداریم؟ و آیا مکلف نیستیم که به آن فریادها و آن وصیت‌نامه‌ها پاسخ بدهیم؟

 

معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با طرح این سؤال که آیا از ما سوال نخواهند کرد و شهدا از ما چه انتظاری داشتند گفت: ما چه وظیفه‌ای در برابر آن وصیت‌ها و آن سفارشات که شهدا در هیچ‌کدام از مادران، عزیزان، خواهران، برادران، همسر و فرزندان عزیز خود لحظه‌ای جان دادن سؤال و سفارش نمی‌کرد بلکه از انقلاب و از امام خود توصیه و تأکید می‌کرد.

 

وی در ادامه اظهار داشت: من مطمئنم که اگر ما با همان فرهنگ و به همان رفتار و همان پیمانی که بستیم عمل کنیم شاهد اقتدار نظام در تمام ابعاد خواهیم بود و به یاری خداوند رحمان شکوفایی، پیشرفت و توسعه کشور را خواهیم دید.

 

ضمناً در پایان از تابلویی که توسط «سید علی نقی کرامت» از اساتید خوشنویسی استان و مدیریت هنری و سینمایی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد به خط نستعلیق نوشته و طراحی شده بود، رونمایی شد، این تابلو اسامی شهدای سایر شهرستان‌ها در قالب آرم بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خطاطی و با تکمیل مرکز فرهنگی موزه دفاع مقدس و مقاومت استان که در این مکان مقدس به یادگار می‌ماند.

 

1403-11-18 17:05 شماره خبر : 10637 https://sobhezagros.ir/short/4P30p 0
نظرات