رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/01/01 Friday - 2025 21 March الجمعة ، 21 رمضان ، 1446
ساعت
1404-01-01 10:41 شماره خبر : 11491
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه‌وبویراحمد:

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ماه مبارک رمضان ماه ریزش نعمت‌ها و ریزش گناهان است، ماهی که در آن دعاها مستجاب، که خیر و برکت از این ماه به‌خانه‌های مسلمین وارد خواهد شد. قله این ماه شب‌قدر است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید جواد خاضع در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در خصوص ماه مبارک رمضان و شب‌های پر فضیلت قدر گفت: ماه مبارک رمضان ماه مهمانی خدا ماه عبادت، فروتنی، خشوع، خضوع، بردباری و ماه بازگشت به‌سوی خداوند متعال است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ماه مبارک رمضان ماه ریزش گناهان است، ماهی که در آن دعاها مستجاب و خیر و برکات از این ماه به‌ خانه‌های مسلمین و مسلمات وارد خواهد شد. قله این ماه شب‌قدر است، ماه برکت، رحمت و مغفرت است ماهی که در آن درهای آسمان و بهشت گشوده و درهای جهنم بسته می‌شود.

وی افزود: روزه‌داران در این ماه مهمان ضیافت الهی هستند و می‌توانند در این ماه راه یک‌ساله را یک‌ماهه طی کنند، بهترین و محبوب‌ترین روزها و شب‌ها در ماه مبارک رمضان که خیر آن نیز است، شب قدر است که عبادت در آن بهتر از عبادت هزار ماه است، یعنی تقریبا چیزی معادل یک عمر کامل انسان است.

حجت‌الاسلام خاضع گفت: شب قدر و عبادت در شب‌های این ماه بهتر از عبادت هزار ماه است، ما باید تلاش کنیم تا در این ماه به مقام تقرب الهی دست یابیم. این یک ماه الهی و مخصوص خداوند متعال است، انسان با روزه گرفتن و انجام اعمال دینی و همچنین عبادات خود باید تلاش را بر آن دارد تا از آلودگی‌های روحی و جسمی خود را پاک‌سازی کند.

وی افزود: انسان می‌بایست در این ماه خود را از این توانایی برخوردار کند. انسان نیز می‌بایست خود و نفس خود را در این ماه مهار و اراده خود را تقویت سازد، تا ان‌شاءالله بتواند تقرب بیشتری به درگاه خداوند متعال پیدا کند.

مدیر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در آیه ۱۸۳ سوره بقره فلسفه روزه کسب تقوای الهی بیان شده است و خداوند متعال می‌فرمایند: «ای کسانی که ایمان آورده‌اید، روزه بر شما واجب شده‌است همانطور که بر کسانی که پیش از شما بودند واجب شده بود باشد که پرهیزگار شوید.» ان‌شاءالله ما نیز بتوانیم به آن هدف اصلی روزه که کسب تقوای الهی است برسیم.

وی افزود: تقوا بیشتر برای خویشتن‌داری از گناه و همچنین غضب و شهوت است، به همین‌خاطر می‌بینیم که در ماه رمضان شاهد کاهش فساد و جرم در جامعه همچنین شاهد افزایش تقوا هستیم، در واقع ماه رمضان یک کلاس عملی برای رسیدن به تقوای انسانی است.

حجت‌الاسلام خاضع گفت: ما در این ماه به مدت سی روز از خوردن و آشامیدن نهی شده‌ایم، این فرصت خوبی برای ترک افعال و اعمال بد ما است، اعمالی از جمله شرب خمر، لهو و لعب و... که انسان را از تقرب الهی دور می‌سازد. در این ماه‌ بسیار دعا کنید، ذکر و انس با خدا است و تشنگی و گرسنگی انسان در حال روزه عبادت است. 

وی افزود: امتیاز دیگر این ماه، ماه نزول قرآن‌ کریم است. قرآن که برای هدایت انسان‌ها نازل شده‌ است و خداوند متعال تدبر در آن را از لزومات تقرب و نجات انسان برشمرده‌است. امام باقر علیه السلام فرمودند: هر چیزی بهاری دارد و بهار قرآن ماه مبارک رمضان است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: نبی‌مکرم اسلام نیز می‌فرمایند: کسی که در ماه رمضان یک آیه قرآن بخواند پاداش او همانند کسی است که قرآن را در ماه‌های دیگر ختم کرده باشد، یعنی یک آیه قرآن در ماه رمضان معادل یک ختم قرآن‌کریم در غیر ماه مبارک رمضان است و لذا ماه رمضان بهار قرآن است.

وی بیان داشت: در این ماه تلاش خود را بر آن بداریم که بتوانیم دست نیازمندی را گرفته و اطعامی به روزه‌داران دهیم، ولو در حد یک‌نان و پنیر ساده که این در نزد پروردگار از ثواب و فضیلت بسیار بالایی برخوردار است. این برای ثروتمندان باید بیشتر از انسان‌هایی با بضاعت کمتر باشد.

حجت‌الاسلام خاضع در پایان گفت: دین اسلام دین خوبی‌هاست، دینی که از هیچ‌کس بیش‌از توانش تکلیف نکرده و به اندازه توان هر شخص او را مکلف دانسته است، در این ماه خداوند به سبب روزه سلامتی را به بدن و روح انسان هدیه می‌دهد ما نیز باید سعی کنیم با انجام اعمال نیک از جمله؛ صدقه‌دادن، دست‌گیری از ناتوانان، تلاوت قرآن‌کریم و تدبر در آیات و ... خود را مشمول رحمت خداوند متعال قرار دهیم.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار