فیلم؛

ضربه امنیتی به شبکه تروریست‌ها در کهگیلویه‌وبویراحمد

سازمان اطلاعات سپاه استان کهگیلویه و بویراحمد از دستگیری تعدادی از سرشبکه‌های اصلی اقدامات خرابکارانه اخیر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس، در عملیاتی دقیق و غافلگیرانه، تعدادی از عناصر اصلی شبکه‌های تروریستی خرابکار در استان کهگیلویه و بویراحمد توسط سازمان اطلاعات سپاه این استان شناسایی و دستگیر شدند. این افراد در اعترافات خود اعلام کردند تحت تأثیر تبلیغات شبکه‌های معاند در فضای مجازی دست به اقدامات شنیع زده‌اند.

سازمان اطلاعات سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد امروز با انتشار بیانیه‌ای از دستگیری تعدادی از سرشبکه‌های اصلی اقدامات خرابکارانه اخیر در این استان خبر داد.

بر اساس این بیانیه، این عملیات پس از شناسایی دقیق و هماهنگی با مراجع قضایی، به صورت غافلگیرانه اجرا شده است.

اعترافات مهم دستگیرشدگان
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: متهمان دستگیرشده در اعترافات خود تصریح کردند که تحت تأثیر تبلیغات گسترده شبکه‌های معاند خارجی در فضای مجازی، اقدام به انجام فعالیت‌های خرابکارانه و اعمال شنیع کرده‌اند.

واکنش مقامات امنیتی استان
مقامات امنیتی استان تأکید کرده‌اند که با هرگونه اقدام امنیت‌ستیزانه و اخلال در نظم عمومی با قاطعیت برخورد خواهند کرد. آن‌ها همچنین از شهروندان خواسته‌اند در مقابل تبلیغات سوء دشمن هوشیار باشند و اخبار را فقط از منابع معتبر داخلی پیگیری کنند.

این عملیات موفقیت‌آمیز نشان‌دهنده هوشیاری و آمادگی کامل دستگاه‌های امنیتی استان در برخورد با هرگونه تهدید و ناامنی است. مقامات قضایی و امنیتی استان اعلام کرده‌اند که پرونده این متهمان در حال تکمیل و رسیدگی است