
درحالیکه سالها از آغاز پروژه جاده دهدشت – چرام میگذرد اما گویا قرار نیست که این پروژه 14 کیلومتری پایان یابد و هنوز چند صد متر از این «جاده مرگ» بدون تکلیف رهاشده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»، جادهای به طول 17 کیلومتر دو شهرستان چرام و کهگیلویه را به هم وصل میکند که با توجه به ناایمن بودن و افزایش تصادفات در این جاده، عملیات تعریض و بهسازی 14 کیلومتر از این محور از دو سمت ورودی چرام به دهدشت و ورودی دهدشت - چرام به گفته مسئولان از سال 93 آغاز شد اما پس از سالها هنوز هم قربانی میگیرد بهطوریکه مردم اسم این جاده را «جاده مرگ» گذاشتهاند.
مسیر چرام- دهدشت یکی از مسیرهای مهم استان است، زیرا که هر دو مرکز شهرستان هستند و بیشترین مراودات مردم چرام با دهدشت از این مسیر صورت میگیرد.
این جاده ارتباطی به دلیل نداشتن ایمنی کافی سالهاست که حادثهآفرین شده و به دلیل طولانی شدن روند اجرای پروژه تعریض و بهسازی، تاریک بودن، وجود چندین نقطه حادثهخیز، نداشتن خطکشی مناسب و علائم هشدار دهند و نبود جداکننده و یا نیوجرسی در طول مسیر، هرساله تصادفات زیادی در این محور گزارش میشود.
پس از سالها کشوقوس فراوان و با اعتبارات قطرهچکانی به گفته مسئولان بیش از ۹۰ درصد جاده چرام – دهدشت چهار خطه شده و کمتر از یک کیلومتر از این جاده باقیمانده که چندین سال است علیرغم وعدههای هرساله مسئولان برای اتمام آن اما هنوز راکد مانده و این درحالی است که چند صد متر باقیمانده حدفاصل تقاطع روستای «مهد» و تقاطع روستای «لیر تلخک» است که متأسفانه یکی از نقاط حادثهخیز این جاده است و هرساله در این نقطه شاهد تصادفات جرحی و فوتی هستیم.
هرچند مسئولان وعده داده بودند که در دهه فجر سال گذشته پایان مییابد و پسازآن وعده نوروز امسال را دادند و حتی هفته دولت را سپری کردیم اما از اتمام این چند صد متر خبری نبود و باوجوداینکه زیرسازی شده و آماده آسفالت است پروژه راکد هست و هیچگونه فعالیتی صورت نمیگیرد.
روند اجرای این پروژه چند کیلومتری چنان طولانی شده که متأسفانه در طول سال شاهد چندین تصادف منجر به مرگ در این مسیر بودیم بهطوریکه اگر در هرسال فقط یک کیلومتر کارشده بود این پروژه به پایان رسیده بود.
درحالیکه برای اتمام این مسیر فقط آسفالت چند صد متر از مسیر باقیمانده، آیا باید حتماً اتفاق ناگواری بیفتد تا مسئولان به فکر اتمام این پروژه باشند؟!
متأسفانه بحث ایمنسازی و نصب علائم و تابلوهای هشداردهنده در این جاده وضعیت مناسبی ندارد و بحث خطکشیهای این مسیر هم حرفوحدیثهای خودش را دارد.
خطکشیها قبلی را پاک نکرده، دوباره جاده را خطکشی کردهاند بهطوریکه در شبها تشخیص خطوط مسیر از هم بهسختی صورت میگیرد و در برخی نقاط خطوط جداکننده جاده چنان با هم قاطی شدهاند که راننده در مسیر طرف مقابل قرار میگیرد و برای رانندگانی که برای اولین بار در شب قصد عبور از این مسیر را دارند هرلحظه امکان تصادف وجود دارد.
جاهایی از مسیر هم که جاده در دست تعمیر است کمبود علائم هشداردهنده بهخصوص در شب بهوضوح آشکار است.
وضعیت نامطلوب و ناایمن این مسیر ارتباطی که مسیر اصلی دو شهرستان چرام و کهگیلویه است موجب گلایه و اعتراض مردم شده و بارها به مشکلات این جاده توسط رسانهها پرداختهشده اما متأسفانه بیتوجهی مسئولان موجب شده که این پروژه سالها طول بکشد.
امامجمعه چرام بارها در خطبههای نماز جمعه و سایر جلسات شورای اداری به وضعیت این جاده پرداخته و در خطبههای نماز جمعه هفته گذشته ضمن گلایه شدید از مسئولان درخواست داشت که وضعیت این جاده مرگ را تعیین تکلیف کند.
امامجمعه چرام خطاب به نماینده کهگیلویه بزرگ و مدیرکل راه و شهرسازی استان گفته بود؛ جناب آقای راستا مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد؛ در این جاده براثر تصادف، برخی از سرمایههای اجتماعی این استان و شهر چرام کشته شدند و بسیاری از خانوادهها داغدار شدند، چرا نسبت به تکمیل بقیه جاده مرگ اهتمامی نیست؟ آیا باید چند خانواده دیگر عزادار شوند تا این جاده تکمیل و افتتاح شود؟ قبلاً در خطبهها از نماینده تقاضا کردم که این سؤال را در مجلس از وزیر راه بپرسند که چرا چندین سال است این مسیر تکمیلنشده و شاهد تصادفات زیادی بودهایم، بازهم این تقاضا را تکرار میکنم تا کسانی که سهلانگاری یا ترک فعلی کردهاند محاکمه شوند، امیدوارم نیاز به تذکر مجدد در خطبهها نباشد و مردم بهزودی شاهد افتتاح کامل این جاده باشند.
گفتنی است مسیر چرام- دهدشت یکی از مسیرهای مهم استان است، زیرا که هر دو مرکز شهرستان هستند و بیشترین مراودات مردم چرام با دهدشت از این مسیر صورت میگیرد.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- پرواز اورژانس هوایی کهگیلویهوبویراحمد برای بیمار مارگزیده
- بازگشت به زادگاه پس از ۸۸ سال
- انتصاب جدید در دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویهوبویراحمد
- آبشار یاسوج؛ روایتگر جریان زندگی سرزمین زاگرس
- یک کهگیلویهوبویراحمدی مدیرکل بنیاد مسکن تهران شد
- رئیس اداره دامپزشکی بهمئی منصوب شد
- تغییرات مدیریتی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
- سقوط از کوه ماغر یک مصدوم برجا گذاشت
- خداحافظ آقای قاضی
- غارت گیاهان کوهی در بهمئی
- فوت قاضی خوشنام دادگستری کهگیلویهوبویراحمد
- گامی مؤثر در حذف خردهفرهنگهای اشتباه
- علت اولیه سانحه رانندگی قضات کهگیلویهوبویراحمدی
- وعده صادق ۱، زلزلهای در قلب رژیم صهیونیستی
- پلمپ ۲ مرکز غیرمجاز لابراتور دندانساز در یاسوج
- تقدیر خاص معاون استاندار از خدمات جاودان سیرت
- ستارههای درخشان بهمئی؛ از تلاش تا تقدیر
- آغاز اجرای طرح پارکبانی در یاسوج
- ارتقای بخش ممبی بهمئی بدون حضور ادارات
- «سد کوثر» امید کشاورزان در فصل خشکسالی
- ضامن آهو؛ اسطوره مهربانی در قلب تاریخ
- تنگ گنجهای؛ گوهر ناشناخته طبیعت ایران
- انتصابی جدید در استانداری کهگیلویهوبویراحمد
- اخراج 3 هزار تبعه خارجی غیرمجاز در کهگیلویهوبویراحمد
- گزینه اصلی استقلال برای نیمکت فصل آینده
- تزریق هزار میلیارد ریال به جاده سی سخت
- شهیدان «خوب» یادگاران ماندگار سرزمین پاکباختگان
- یک کهگیلویهوبویراحمدی معاونت امور شهرداریهای کشور شد
- آینهدار کرامت؛ حضرت معصومه(س) و وعده شفاعت
- معرفی امامزادگان شاخص بهمئی؛ از تاریخ تا معماری
- شاه توت؛سلطان میوهها با کاربردهای دارویی
- آغاز توزیع روغن خوراکی در لنده
- تجلیل از دختر سردار شهید «عنایتالله بازگیر»
- اعلام قیمت جدید شن و ماسه در کهگیلویهوبویراحمد
- دستگیری قاتل متواری در شهرستان دنا
- دختران ایرانی، میراثداران کرامت در تمدن اسلامی
- انهدام باند کلاهبرداری تلگرامی با 3 هزار مالباخته
- ستارههای درخشان بهمئی؛ از تلاش تا تقدیر
- نگاهی تازه به ظرفیتها و چالشهای دهه کرامت
- خورشید ولایت در آسمان بهمئی
- سه انتصاب جدید در دانشگاه یاسوج
- هر مسلمان انقلابی، یک تحلیلگر سیاسی باید باشد
- همایش گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در یاسوج
- تقویت نیروهای داوطلب؛ گام بلند مقابله با آتش
- انتصاب جدید در اداره دامپزشکی استان کهگیلویهوبویراحمد
- عطش و تنشآبی در روستاهای لنده
- خشکسالی؛ زنگ خطر برای کشاورزی، محیطزیست و زندگی
- آتشسوزی در دهدشت ۲ مصدوم برجا گذاشت
- جام بسیج و هیجان فوتسال در گچساران+ تصاویر
- مشاهده بیشتر