رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/02/14 Sunday - 2025 04 May الأحد ، 6 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-02-14 18:22 شماره خبر : 12611
عصر امروز برگزار شد؛

رئیس فدارسیون فوتبال ایران با حضرت آیت الله سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد دیدار کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در دیدار امروز (یکشنبه 14 اردیبهشت ماه 1404) مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ضمن عرض تسلیت به مناسبت درگذشت قلندرسخن سنج، فوتبالیست نام‌آور استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: فرصتی دست داد تا درباره جایگاه ویژه فوتبال در این استان و کشور سخن بگویم.


تاج اظهار کرد: واقعیت این است که فوتبال در استان کهگیلویه و بویراحمد از جایگاه ممتازی برخوردار است و در برخی جنبه‌ها حتی از بسیاری از کشورهای دیگر پیشی گرفته است.


وی بیان کرد: این استان با استعدادهای درخشان و شور و اشتیاق بی‌نظیر، پتانسیل بالایی در فوتبال دارد. به نظر من، این ظرفیت نشان‌دهنده قدرت و تأثیرگذاری فوتبال در این منطقه است. از این رو، سرمایه‌گذاری جدی در این ورزش امری ضروری است.


رئیس فدراسیون فوتبال عنوان کرد: هفته آینده کنگره فیفا برگزار می‌شود و نکته جالب توجه این است که تعداد کشورهای عضو فیفا از اعضای سازمان ملل متحد بیشتر است. به اعتقاد من، تصمیمات اجرایی فیفا گاهی حتی از مصوبات شورای امنیت سازمان ملل تأثیرگذارتر و عملیاتی‌تر است.


وی افزود: مثلا وقتی فیفا کشوری را تعلیق می‌کند یا قانونی وضع می‌کند، این قوانین در سراسر جهان به سرعت اجرا می‌شوند. این قدرت و نفوذ، طبیعتاً از جایگاه ویژه فوتبال در جهان نشات می‌گیرد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار