چشمهای معصوم، دلهای آتشین؛
روایت سوگواری کوچکترین عزاداران حسینی در یاسوج+ تصاویر
در سالروز شهادت سید و سالار شهیدان، دهه نودیهای یاسوج پا در رکاب قافله سالار عشق به عزاداری پرداختند، حضور پُررنگ دختران و پسران دهه نودی به همراه خانوادههایشان در این مراسم ستودنی است.
به گزارش خبرنگار میدانی گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» صبح امروز ۱۵ تیرماه سال ۱۴۰۴ مصادف با دهم محرمالحرام سال ۱۴۴۷ مردم متدین، ولایتمدار و شهیدپرور شهر یاسوج همزمان با سراسر کشور در روز عاشورا با راهاندازی دستههای سینهزنی و زنجیرزنی در عزای شهادت سید و سالار شهدا حضرت اباعبداللهالحسین(ع) اشک ماتم ریخته و آئینهای محلی خود پرشورتر از سالهای گذشته برگزار نمودند.
در سالروز شهادت سید و سالار شهیدان، دهه نودیهای یاسوج پا در رکاب قافله سالار عشق به عزاداری پرختند، نقش پُررنگ دختران و پسران دهه نودی به همراه خانوادههایشان در این مراسم ستودنی است.
تصاویر حضور دهه نودیهای یاسوجی در روز عاشورای حسینی را در زیر مشاهده نمایید؛