رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/10/27 Thursday - 2025 16 January الخميس ، 16 رجب ، 1446
ساعت
1403-02-02 18:03 شماره خبر : 3677 https://sobhezagros.ir/short/VbrEm 0
پیگیری سوژه‌های مردمی؛

دشت ۵۵۰ هکتاری آبلش در بخش مرکزی شهرستان لنده یکی از مهم‌ترین قطب‌های کشاورزی در این شهرستان است که متاسفانه در سایه ضعف مدیریت در تأمین و توزیع آب همچنان تشنه است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» توسعه بخش کشاورزی و توجه به زیرساخت‌های آن از مهم‌ترین رویکردهای دولت‌ها است که این مهم با فراهم‌کردن زمینه‌های اشتغال در مناطق مختلف اجرایی می‌شود.

وجود بیش از ۵۵۰ هکتار اراضی مستعد کشاورزی سالانه حجم قابل‌توجهی از نیازمندی‌های شهروندان در شهرستان لنده و شهرستان‌های همجوار در زمینه صیفی‌جات و گندم و جو تأمین می‌کند.

دشت آبلش لنده یکی از طرح‌های مهم کشاورزی در شهرستان لنده است که بیش از ۲۰ سال است در مسیر توسعه و بهره‌برداری قرار گرفته است؛ ولی در این سال‌ها مشکلات اساسی داشته است.

در طی چند سال گذشته زمین‌های مستعد این دشت در سایه ضعف متولیان طرح آبرسانی، کشاورزان با چالش‌های زیادی از جمله کم‌آبی، خسارت ناشی از تأخیر در آبرسانی و خشک‌شدن محصول و در نتیجه متضرر شدن چند صدمیلیونی کشاورزان شده است.

بنا به اذعان کشاورزان این مهم در یک مقطع زمانی رفع شده بود که متاسفانه این چالش به‌خصوص در فصل تابستان با مشکلات اساسی‌تر مواجه می‌شوند که نیازمند توجه بیشتر مسئولان حوزه جهاد کشاورزی است.

کشاورزان برای جلوگیری از خشکیدگی محصولات و پیشگیری از متضررشدن خود ناچار با استفاده از تانکرهای آب‌رسان و تراکتورها هستند که متحمل هزینه‌های چندین برابری برای آبرسانی می‌شوند.

این مهم در چندین نوبت از سوی خبرنگار این پایگاه خبری از مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان لنده پیگیری شد که اذعان داشتند که بحث آبرسانی دشت آبلش توسط شرکت آب‌بران که متشکل از خود کشاورزان و هیئت‌امنا است اداره می‌شود و باید مسئولان این شرکت پاسخگوی کشاورزان باشند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار