خروج تنها متخصص خون و سرطان از یاسوج!

زنگ خطر برای بیماران کهگیلویه‌وبویراحمد؛

خروج تنها متخصص خون و سرطان از یاسوج!

خروج تنها متخصص خون و سرطان از یاسوج باعث می‌شود بیماران مبتلا به سرطان در کهگیلویه و بویراحمد برای ادامه درمان به شهرهایی مانند شیراز و اصفهان سفر کنند؛ موضوعی که هزینه‌های سنگین، رنج سفر و تأخیر در درمان را به همراه دارد.

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در روزهایی که کمبود پزشکان متخصص در استان‌های محروم به یکی از جدی‌ترین دغدغه‌های حوزه سلامت تبدیل شده، خروج دکتر افشین قادری، تنها فوق‌تخصص خون و سرطان بزرگسالان استان کهگیلویه و بویراحمد، موجی از نگرانی را میان بیماران و جامعه پزشکی به‌وجود آورده است.

دکتر افشین قادری، تنها فوق‌تخصص خون و سرطان بزرگسالان در یاسوج، پس از سال‌ها خدمت به بیماران سرطانی استان کهگیلویه و بویراحمد، از ادامه فعالیت در این شهر منصرف شد و به تهران بازگشت.

بر اساس گزارش‌های دریافتی، دکتر قادری که طی سال‌های گذشته بیماران سرطانی را در یاسوج درمان می‌کرد، پس از تحویل پرونده بیماران خود، استان را ترک کرده است. وی پیش‌تر نیز چندین بار قصد رفتن داشت، اما با وساطت بزرگان، بیماران و خانواده‌ها در استان ماندگار شده بود.

این متخصص، سال‌ها دور از خانواده زندگی کرد؛ در حالی که همسر و فرزندش در تهران اقامت داشتند.

با خروج او، بیماران مبتلا به سرطان در کهگیلویه و بویراحمد اکنون ناچارند برای ادامه درمان به شهرهایی مانند شیراز و اصفهان سفر کنند؛ موضوعی که علاوه بر هزینه‌های سنگین، با رنج سفر و احتمال تأخیر در درمان همراه است.

این وضعیت زنگ خطری برای بیماران استان است و خواستار توجه فوری مسئولان به کمبود پزشکان فوق‌تخصص در حوزه‌های حیاتی از جمله خون و سرطان هستند.

بی‌توجهی به خواست جامعه پزشکی و نادیده گرفتن نیاز بیماران، سؤالی جدی را پیش روی مدیران بهداشت و درمان استان قرار داده است:

آیا حفظ نیروهای متخصص و پاسخ به مطالبات بیماران، هنوز در اولویت است؟

انتهای خبر/