خبر خوب برای کشاورزان گچساران+ تصاویر

خبر خوب برای کشاورزان گچساران+ تصاویر

نماینده گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی از تخصیص اعتبار لازم برای خرید تجهیزات مکانیکال، الکتریکال، برق و تعمیرات ۴ الکتروموتور ایستگاه آب‌رسانی به دشت امامزاده جعفر گچساران خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ ناصر حسینی پور به همراه جمعی از مسئولین از ایستگاه پمپاژ فاز یک طرح تأمین آب‌رسانی اراضی دشت امامزاده جعفر با هدف برآورد اعتبار لازم جهت تعمیرات تکمیلی بازدید کرد.

 

نماینده گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی در حساب کاربری‌اش در اینستاگرام هم نوشت: تعمیرات ۴ دستگاه الکتروموتور پمپ سوخته(مربوط به سال ۱۳۹۸) در سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ بااعتباری بالغ‌بر ۱۸۰ میلیارد ریال و تمهیدات لازم جهت تعمیر ۸ دستگاه باقی‌مانده. 

 

حسینی پور ادامه داد: اعتبار لازم برای خرید تجهیزات مکانیکال، الکتریکال، برق و تعمیرات چهار الکتروموتور ایستگاه پمپاژ آب‌رسانی به دشت امامزاده جعفر گچساران اختصاص یافت.

 

وی افزود: در بحث طرح انتقال آب به ٣هزار و ۵٠٠هکتار از زمین‌های کشاورزی دشت امامزاده جعفر، آب‌رسانی از رودخانه زهره به این دشت، ۴۵ کیلومتر خط انتقال اصلی و حدود ۷ کیلومتر خط لوله فرعی اجرا شد.

 

نماینده گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی در پایان هم نوشت: با بهره‌برداری از این طرح سالانه ۳۶ میلیون مترمکعب آب از رودخانه زهره به زمین‌های کشاورزی دشت امامزاده جعفر(ع) گچساران انتقال می‌یابد. بیش از ۱۵۰۰ هکتار از باغات این منطقه به‌وسیله این ایستگاه آبیاری می‌شود.

 

انتهای خبر/