نماینده ادوار گذشته مجلس شورای اسلامی مطرح کرد؛
حضور در انتخابات از مظاهر جمهوریت اسلامی است
نماینده ادوار گذشته مجلس شورای اسلامی گفت: در زمان حال حضور در انتخابات ریاستجمهوری ضروری است، در شرایط کنونی ما در موقعیتی قرار داریم که نظام جمهوری اسلامی محور بسیاری از تحولات در جهان کنونی است.
ستار هدایتخواه نماینده ادوار حوزهٔ انتخابیهٔ بویراحمد و دنا در دوره های هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی در گفتگو با پایگاه خبری، تحلیلی «صبح زاگرس» گفت: حضور در انتخابات از مظاهر جمهوریت نظام جمهوری اسلامی است، نظام جمهوری اسلامی براساس مبانی دینی و حماسی که در قانون اساسی آمده مبتنی بر نقشآفرینی مردم در عرصههای مختلف است و مردم باید خودشان در سرنوشت خود نقش داشته باشند و سرنوشت خود را تعیین کنند، حضور در انتخابات از مصادیق بارز جمهوریت نظام هست.
نقش تعیین کننده مردم در آینده خود
وی ابراز داشت:در قانون اساسی پیشبینیشده که مردم در سطوح مختلف از شورای روستا، شورای شهر، انتخابات مجلس اسلامی، انتخابات ریاستجمهوری و حتی انتخابات مجلس خبرگان که وظیفه تعیین رهبری یعنی عالیترین مقام کشور را دارند توسط مردم انتخاب شوند بههمین جهت اصل حضور مردم در انتخابات را باید به نماد جمهوریت ،وظیفه دینی ، تکلیف و وظیفه ملی و وظیفه انسانی هر انسان بالغی دانست که در سرنوشت خود نقش دارد و با حضور در انتخابات نقش تعیین کنندهای در سرنوشت خویش ایجاد میکند.
نماینده ادوار گذشته مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در زمان حال حضور در انتخابات ریاستجمهوری ضروری است، در شرایط کنونی ما در موقعیتی قرار داریم که نظام جمهوری اسلامی محور بسیاری از تحولات در جهان کنونی است نهفقط در منطقه، لذا میبینیم که در دنیا نسبتبه آمریکا و رژیم صهیونیستی، مردم عادی، دانشجویان و دانشگاهیان عکسالعمل نشان میدهند الگوگیری از نظام جمهوری اسلامی است و قطعاً در چنین شرایطی حضور مردم در انتخابات و انتخاب رئیس جمهور با مبانی انقلابی و معیارهای انقلابی مهم است، هرچه پشتوانهی مردمی قویتر باشد نقشآفرینی نظام در این تحولات مؤثرتر خواهد بود.
حضور در انتخابات از مظاهر جمهوریت اسلامی است
هدایتخواه تصریح کرد: اتفاقات و تحولات امروزه اثر میزان مشارکت پایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی است، که این میزان مشارکت جایگاه نظام جمهوری اسلامی را در تحولات بینالمللی تقویت خواهد کرد از طرفی دشمنانی که بهدنبال توطئه و ایجاد ناامنی هستند اگر میزان قلوب مردم و مشارکت مردم در انتخابات بالا باشد آنها از انجام هرگونه توطئهای مأیوس خواهند شد.
وی تأکید کرد: ولی اگر مشارکت پایین باشد دشمن برای ایجاد ناامنی به طمع خواهد افتاد بههمین جهت حضور مردم علاوهبر تأثیراتی که در داخل دارد تأثیرات بسیار عمیق بینالمللی نیز خواهد داشت، بهخصوص که ما در شرایطی قرار گرفتهایم که نقشآفرینی امروز ما در عرصه بینالملل بهمراتب بیشتر از گذشته است، لازمه این نقشآفرینی عمیقتر و قویتر پشتوانه مردمی بیشتر و حضور مردم در عرصه انتخابات است.
نماینده اسبق مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی در خصوص ابزارهای تشویقی مشارکت مردمی مطرح کرد: از مهمترین ابزارها برای تشویق مشارکت مردمی در انتخابات، رسانه ملی و همینطور نخبگان و عناصر ذینفوذ تأثیرگذار هستند که مردم را تشویق کنند و نسبتبه اهمیت حضور آگاهی دهند، بهخصوص تأکید شود که هیچ انسانی نسبتبه سرنوشت خود بیتفاوت نیست هر ایده و تفکری که داشته باشیم، طرف هر جریان سیاسی که باشیم، یا اگر طرف جریانهای سیاسی نباشیم قطعاً میدانیم که رئیسجمهور آینده و به تبع آن دولت در سرنوشت کشور مؤثر است.
نقش رئیس جمهور و دولت در مسائل مختلف زندگی
هدایت خواه بیان داشت: روشن و قطعی است و کسی انکار نمیکند دولت هیچ تأثیری ندارد؛ مجموعه تصمیمات رئیسجمهور و کنشهای دولت آینده در مسائل مختلف زندگی مردم از جمله مسائل معیشتی، مسائل فرهنگی و حتی مسائل مربوط به حوزه زندگی خانوادگی تأثیرگذار خواهد بود وقتی چنین چیزی است هر انسانی نسبت به این مسئله باید حساسیت نشان دهد چون در سرنوشت خود تأثیرگذار میگذارد.
وی تصریح کرد: فرق انسان با دیگر موجودات در همین است که انسان قدرت تصمیمگیری، قدرت انتخاب و قدرت نقش آفرینی در سرنوشت خویش را دارد بنابراین باید مردم به این نکات توجه کنند.
نماینده ادواره مجلس با بیان اینکه حضور در انتخابات یک وظیفه مهم است،ابراز داشت: بهعنوان یک ایرانی با شرکت در انتخابات دولتی را انتخاب کنند که در سرنوشت ملت تأثیرگذاری مثبتی داشته باشد و دولت انتخاب شده بتواند ایران را به سمت قلههای پیشرفت را هدایت کند.
هدایت خواه ادامه داد:بهعنوان یک مسلمان که هیچ انسان مسلمانی نمیتواند نسبت به سرنوشت خود و جامعهاش بیتفاوت باشد،همانطور که حضرت محمد (ص) فرمود: «مَنْ أَصْبَحَ لا یَهْتَمُّ بِأُمورِ الْمُسْلمینَ فَلَیْسَ بِمُسْلِمٍ» آنکه صبح کند و دغدغه مسلمانان را نداشته باشد، مسلمان نیست. لذا انتخابات در سرنوشت مسلمانان نهفقط مسلمانان ایران بلکه مسلمانان منطقه و مسلمان جهان و میتوان گفت مستضعفان عالم بسیار مؤثر است.
شرکت در انتخابات یک وظیفه انقلابی است،
وی خاطر نشان کرد: شرکت در انتخابات یک وظیفه انقلابی است، ما در عصر انقلاب اسلامی هستیم، انقلاب اسلامی امروز پرچمدار جریان حق در عالم است و بسیاری از مردم و ملتها در دنیا چشمشان به ایران انقلابی میباشد و چشم ایران انقلابی به مردمی است که در انتخابات حضور پیدا کنند و انتخاب شایستهای داشته باشند که این یک وظیفه انقلابی هست.
نماینده اسبق مجلس تصریح کرد: بهعنوان کسی در عصر انقلاب اسلامی زندگی میکنیم ممکن است بگوییم من انقلابی نیستم، میگوییم مسلمان که هستی، شاید در جواب بگوییم من مسلمان نیستم، میپرسیم ایرانی هستیم آیا نسبتبه سرنوشت ایران حساس مسؤلیت میکنیم؟ شاید بگوییم نه ایران برایم مهم نیست، بالاخره انسان که هستیم، انسان در سرنوشت خود نقش دارد و هیچکس نمیتواند ادعا کند که من انسان نیستم، بههمین جهت باید همه عناصر تأثیرگذار، فرهنگی، دانشجویی، دانشگاهی، رسانهای، روحانیت و حتی ریشسفیدان، هرکسی به هر گونهای که میتواند تلاش کند مردم برای حضور در انتخابات ترغیب و تشویق شوند.
هدایتخواه در ادامه در خصوص ویژگی های یک انتخاب اصلح گفت: انتخاب فرد شایسته در تراز انقلاب اسلامی با توجه به ملاکها و معیارهایی که امام راحل و رهبر معظم انقلاب برای یک گزینه اصلح تعریف کردهاند؛ شخصی است که روحیه انقلابی داشته باشد و دنبال تحقق اهداف انقلاب اسلامی باشد، اهل جا زدن، عقب نشستن و کوتاه آمدن از آرمانها و معیارهای انقلاب اسلامی نباشد، بلکه به جد انقلابی باشد، مسلمان و پایبند به آموزههای دینی باشد، کسی باشد که بخواهد اسلام تحقق پیدا کند و روحیه عدالتخواهی داشته باشد.
ویژگی های نامزد اصلح
وی ساده زیستی را یکی دیگر از نشانه نامزد اصلح دانست وز افزود: فرد اصلح انتخاب شده باید انسان ساده زیستی باشد که مردم با دیدن زندگی آن احساس کنند در سطح آن زندگی میکنند، دنبال اشرافیگری و تجملگرایی نباشد، انسان دارای برنامه برای حل مشکلات کشور با تکیه بر توان داخلی و نه وابسته به بیگانگان باشد.
هدایتخواه افزود: شخص اصلح باید پرچمدار ولایتمداری و تبعیت از فرامین ولایت بهعنوان بازوی قوی ولایت فقیه در رویارویی جهانی، که امروزه داریم با دنیای استکبار غرب باشد، فرامین ولایت فقیه و سیاستهایی را که مقام معظم رهبری اعلام می کند مبنای برنامهریزیها و حرکت دولت خود قرار دهد، کابینه دولت را از افراد پاکدست، سالم، قوی و کاردان انتخاب کند که از ظرفیت آنها استفاده کند و روحیه مردمی، دلسوزی، خیرخواهی، خدمتگزاری، تلاشگر بهخصوص تلاش شبانهروزی جزو ویژگیهای چنین کسی باشد که میخواهد در عرصه انتخابات حضور پیدا کرد.
انتهای خبر/