
امامجمعه موقت شهر لیکک گفت: حضرت زهرا (س) بهترین الگو برای تربیت فرزند صالح در جامعه هستند که همه زنان ما باید از سیره و روشهای تربیتی وی بهره بگیرند.
حجتالاسلاموالمسلمین سیدعبدالرضا موسوی منش در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ ضمن عرض تسلیت، تعزیت و گرامیداشت دهه فاطمیه، حضرت فاطمه زهرا (س) را بهعنوان الگویی منحصربهفرد در میان بانوان معرفی کرد و گفت: این بیبی مکرمه دوعالم نظیری در جهان ندارد.
وی عنوان کرد: حضرت زهرا (س) الگویی برای تمام مردان و زنان جامعه است، آن حضرت در دین اسلام جایگاه بسیار بالا و ویژگیهای ممتازی دارد.
امامجمعه موقت شهر لیکک با اشاره به خصوصیات ممتاز حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: یکی از ویژگیهای حضرت زهرا (س) روحیه جهادی و مبارزه درراه خدا بود در کنار پدر بزرگوارش درحالیکه کودک دوساله بود به مدت سه سال در محاصره شعب ابیطالب شرکت داشت و انواع سختیها و مشکلات و دشواریهای زندگی را با اخلاص تحمل نمود.
سیره تربیتی حضرت فاطمه زهرا (س) در تربیت فرزند بی نظیر بود
وی با اشاره به سیره تربیتی حضرت فاطمه زهرا (س) عنوان کرد: امامجمعه موقت شهر لیکک گفت: حضرت زهرا (س) بهترین الگو برای تربیت فرزند صالح در جامعه هستند که همه زنان ما باید از سیره و روشهای تربیتی وی بهره بگیرند.
نماینده ولیفقیه در جهاد کشاورزی شهرستان بهمئی تصریح کرد: حضرت زهرا (س) بعد از وفات پیامبر در قامت یک زن انقلابی و با بصیرت درراستای هدایت و تذکر به جامعه اسلامی در خانه انصار و مجاهدان حضور مییافت تا تأثیر انحرافی که بعد از وفات پیامبر در سقیفه بنی ساعده کلید خورد را اصلاح کند.
حضرت فاطمه زهرا (س) ایمان محکم و استواری شد
حجتالاسلام موسوی منش با اشاره به ایمان محکم حضرت فاطمه زهرا (س) تصریح کرد: ایمان فاطمه زهرا سلامالله علیها در جایگاهی بود که ائمه اطهار علیهمالسلام ایشان را الگوی خود دانستهاند، ازاینرو پیامبر اکرم (ص) میفرمایند همانا خداوند قلب و جوارح دخترم فاطمه را تا مغز استخوان از ایمان سرشار کرده است. بیگمان حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها در همه عبادات سرمشق اولیاء الهی است، چنانکه ملائکه برای دیدن عبادات ایشان صف میکشیدند.
خطیب موقت نماز جمعه لیکک اخلاق حضرت زهرا را مهمترین خصوصیت وی نام برد و گفت: خصوصیت اخلاقی خضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیه بهعنوان بارزترین خصوصیت ایشان باعث دفاع از ولایت، ولایت مداری، ایستادگی در برابر ظلم، دفاع از آرمانهای حق و حقیقت شد که باید زنان و بانوان ایران اسلامی از این بانوی بینظیر در دنیا در رابطه باحجاب، عفاف و دفاع از ولایتفقیه الگوبرداری کنند.
وی در پایان گفت: امیدوارم بتوانیم در این ایام فاطمیه یک ترسیمی هرچند کوچک بهاندازهای که خودمان فهمیدیم و درک کردیم از این بانوی عظیم به جامعه تبلیغ و نشر بدهیم.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- تکبیر بانوی رسانهای صدای پیروزی ملت ایران است
- اجتماع بزرگ زینبیون در یاسوج برگزار شد
- پایان بلاتکلیفی بشار، ساماندهی آغاز شد
- امام خامنهای پرچمدار حقطلبی در جهان معاصر
- باشت؛ تنها شهر بدون تاکسی ویژه در کشور!
- روایت قابها از «سوگ حسینی» در گچساران
- رنج کهنه نجفآباد یاسوج؛ همچنان در انتظار آسفالت
- پروژه جاده یاسوج-شیراز زیر ذرهبین مسئولان
- تجلی ما ملت امام حسینیم در حماسه عاشورا
- فتح بحرانها با تدبیر و توانمندی تیپ ۴۸فتح
- مشاهده بیشتر