پدر شهید امنیت به کسب‌وکارش بازگشت؛

حرکت جالب مسئولان گچساران در بازار+ فیلم

پدر شهید امنیت «سید حسین حسنی نژاد» که در سوگ فرزند شهیدش، مغازه‌اش در خیابان شهید بلادیان گچساران (پاساژ شهرداری) را چند روزی تعطیل کرده بود با اقدام و همراهی شایسته مسئولان و بازاریان این شهرستان به محل کسب‌وکارش بازگشت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی »صبح زاگرس» پدر شهید مدافع امنیت «سید حسین حسنی نژاد» که در سوگ فرزند شهیدش، مغازه‌اش در خیابان شهید بلادیان گچساران (پاساژ شهرداری) را چند روزی تعطیل کرده بود با اقدام و همراهی شایسته مسئولان و بازاریان این شهرستان به محل کسب‌وکارش بازگشت و فعالیت تجاری‌اش را از سر گرفت.

گفتنی است شهیدان بسیجی سید حامد کرمی، بسیجی سید حسین حسنی نژاد و بسیجی سامان دارابی شامگاه 19 دی‌ماه 1404 در راستای تأمین امنیت مردم، کسبه و بازاریان به مقاوم والای شهادت نائل آمدند.