رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1404/02/10 Wednesday - 2025 30 April الأربعاء ، 2 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-02-10 13:23 شماره خبر : 12511
شلیک گلوله خواستگار؛

دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد جزئیات قتل دختر 24 ساله در شهر یاسوج را تشریح کرد.

سید وحید موسویان دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با خبرنگار «صبح زاگرس» با تأیید این خبر اعلام کرد: تمامی اقدامات قانونی و قضایی لازم در حال انجام است، بازپرس ویژه قتل در محل حادثه حاضر شده و کارشناسان بررسی صحنه جرم و اسلحه نیز مشغول بررسی ابعاد مختلف این پرونده هستند.

شلیک گلوله خواستگار؛ پاسخ جواب رد

وی ادامه داد: حدود ساعت ۱۱ امروز چهارشنبه یک پسر ۲۵ ساله که ظاهرا نسبتی با یک خانم ۲۴ ساله داشت ابتدا این دختر را کشت و سپس خودکشی کرد.

موسویان ابراز داشت: انگیزه این قتل مسائل خانوادگی بوده که قاتل بعد شنیدن جواب رد از سوی مقتول که خانمی 24ساله بوده اقدام به این قتل کرده است.

جزئیات قتل دختر 24 ساله در یاسوج

دادستان مرکز استان ابراز داشت: طبق بررسی‌های صورت گرفته پسر جوان از این دختر خواستگاری کرده که با مخالف دختر مواجه شد و به همین دلیل پسر جوان که 25 سال دارد با کلت کمری اقدام به قتل کرده و سپس خودش خودکشی کرد.

وی  تصریح کرد: دختر در صحنه جان خود را از دست داده و ضارب نیز در وضعیت بسیار وخیم به بیمارستان منتقل شده است.

موسویان بیان کرد: همه اقدامات لازم در این رابطه انجام شده، بازپرس و فرمانده انتظامی شهرستان جهت بررسی‌های لازم در محل حضور یافتند و همچنین کارشناس اسلحه و مهمات و پزشکی قانونی نیز حضور پیدا کرده و در حال بررسی‌ است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار