رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/01/29 Friday - 2025 18 April الجمعة ، 20 شوّال ، 1446
ساعت
1404-01-22 22:08 شماره خبر : 12051
خبرخوش برای دهک های یک تا سه؛

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد از اجرای این مرحله خبر داد و به جزئیات مرتبط با خانوارهای مشمول، اعتبارات و فروشگاه‌های متصل به این طرح اشاره کرد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» ابراهیم مهرجو با بیان اینکه کل خانوارهای مشمول دهک‌های اول تا هفتم در استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۸۹ هزار خانوار بوده ۲۵۰ هزار نفر این کالابرگ را دریافت کردند.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد دهک‌های اول تا سوم این طرح را تعداد ۲۷۱ هزار نفر و دهک‌های چهارم تا هفتم را نیز ۲۵۶ هزار نفر برشمرد

. رئیس شورای هماهنگی دستگاه تابعه وزارت کار کل مبلغ اعتبار دهک‌های اول تا هفتم مرحله اول را ۲۲۵ میلیارد تومان و همچنین مرحله دوم گروه دوم همان ۲۲۵ میلیارد تومان یادآور شد که ۱۳۵ هزار میلیارد شامل دهک‌های اول تا سوم و ۹۰ میلیارد تومان دهک‌های چهارم تا هفتم شامل می‌شود.

 وی مبلغ واریزی دهک‌های اول تا سوم را همان مبلغ ۵۰۰ هزار تومان و دهک‌های چهارم تا هفتم ۳۵۰ هزار تومان یادآور شد. در ادامه مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی فروشگاه‌های متصل به کالابرگ در استان را بیش از چهار هزار و ۲۲۰ فروشگاه بیان کرد.

 انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار