تله‌کابین یاسوج؛ سرنوشت مبهم افسانه‌ای در دل زاگرس

عکس‌نوشته‌های هجدهم آذرماه؛

تله‌کابین یاسوج؛ سرنوشت مبهم افسانه‌ای در دل زاگرس

صبح زاگرس در این قسمت از عکس نوشته های خود به بلاتکلیفی و راکد ماندن پروژه مهم گردشگری استان کهگیلویه وبویراحمد(تله کابین آبشار) اختصاص داده شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«صبح‌زاگرس» طلسم بلاتکلیفی افسانه تله‌کابین یاسوج، سه دهه محرومیت، هر هفته بازگو می‌شود،موج بیماری، تیم فوریت‌های‌پزشکی را به منطقه کشاند،سه بخش کهگیلویه‌وبویراحمد شهرستان می‌شوند و سرعت عمل پلیس در شناسایی و معرفی قاتل از جمله عکس نوشته های صبح زاگرس است.

پروژه تله کابین یاسوج که روزی وعده تبدیل‌شدن به نماد توسعه گردشگری در «پایتخت طبیعت ایران» را می‌داد، اکنون به نمادی از تعلیق و فراموشی تبدیل‌شده است.(اینجا)

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد از نهایی شدن فرآیندهای قانونی تبدیل سه بخش این استان به شهرستان و ارتقای چند دهستان به بخش خبر داد.(اینجا)

فرمانده انتظامی استان از سرعت عمل پلیس در شناسایی و معرفی قاتل کمتر از یک ساعت پس از وقوع قتل خبر داد.(اینجا)

اهالی کوی امام علی(ع) دهدشت که بیش از سه دهه از خدمات اولیه شهری محروم مانده‌اند، هر هفته به صورت گروهی در دوشنبه‌های ملاقات عمومی به فرمانداری مراجعه می‌کنند تا گره، ای از مشکلاتشان باز شود.(اینجا)

در پی گزارش‌های نگران‌کننده از شیوع ناگهانی یک بیماری تنفسی در یکی از روستاهای کمتربرخوردار دنا، تیم فوریت‌های پزشکی با مأموریتی فوری وارد عمل شدند(اینجا)