
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: کشتارگاه صنعتی یاسوج تنها با ۱۰ تا ۱۵ درصد ظرفیت خود فعالیت میکند، اما در صورت رفع موانع مالی و قانونی، میتواند ۴۰ درصد نیاز گوشت استان را تأمین کند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در راستای بررسی روند فعالیتهای صنعتی و کشاورزی استان، هیئتی بلندپایه متشکل از استاندار کهگیلویه و بویراحمد، معاون اقتصادی استاندار، فرماندار ناحیه بویراحمد، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت، مدیرکل جهاد کشاورزی استان» و جمعی دیگر از مسئولان اجرایی، از «کشتارگاه صنعتی یاسوج» بازدید کردند.
این بازدید با هدف ارزیابی عملکرد کشتارگاه، نظارت بر رعایت استانداردهای بهداشتی، بررسی چالشهای پیشرو و حمایت از توسعه زیرساختهای مرتبط با صنعت دام و کشاورزی انجام شد. مسئولان در جریان این بازدید، از نزدیک در جریان فرآیند تولید، نگهداری و توزیع محصولات گوشتی قرار گرفتند.
یداله رحمانی در این بازدید بر لزوم افزایش بهرهوری، ارتقای کیفیت تولید و رفع موانع پیشروی صنایع غذایی استان تأکید کرد و گفت: این کشتارگاه از واحدها و ظرفیتهای خوب ما در بخش کشاورزی و تولیدات دامی محسوب میشود. مجتمع کشتارگاه صنعتی دام یاسوج دارای ظرفیت کشتار روزانه ۱۴۰۰ رأس دام سبک و ۱۲۰ رأس دام سنگین است که ظرفیت بسیار مطلوبی محسوب میشود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: اگر بتوانیم زمینه و بستر لازم را فراهم کنیم تا از کل این ظرفیت استفاده شود، این مجموعه قادر خواهد بود بخش عمدهای از نیاز روزانه گوشت استان را تأمین نماید. اما متأسفانه این مجموعه در دو سه سال اخیر با کمبود سرمایه در گردش مواجه بوده است.
وی ادامه داد: وجود برخی موانع قانونی نیز بر مشکلات افزوده است. از آنجا که این مجموعه قبلاً از تسهیلات حمایتی استفاده کرده، امکان استفاده مجدد از تسهیلات برای آن فراهم نبوده است. هدف ما از این بازدید، بررسی دقیق شرایط و مشکلات این واحد تولیدی بود.
رحمانی خاطرنشان کرد: همانطور که مشاهده میکنید، این مجموعه در حال حاضر تنها با ۱۰ تا ۱۵ درصد ظرفیت اسمی خود در حال فعالیت است که این وضعیت واقعاً نگرانکننده است. پیش از این بازدید نیز اقداماتی برای حل مشکل سرمایه در گردش انجام دادهایم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: یکی از طرحهای تأمین سرمایه در گردش به یکی از نهادهای مربوطه ارسال شده و در حال پیگیری است، اما نیاز واقعی مجموعه بسیار بیشتر از این مقدار است. امروز فرصتی فراهم شد تا با سرمایهگذار و مدیر مجموعه نیز گفتوگو کنیم و انشاءالله پیگیریهای لازم برای تأمین بقیه نیازهای مالی مجموعه انجام خواهد شد.
وی به بخش دیگر این مجتمع اشاره کرد و ابراز داشت: این مجموعه علاوه بر کشتار دام، دارای واحد بستهبندی گوشت مرغ با ظرفیت روزانه ۲۲ تن نیز هست که متأسفانه به دلیل مشکلات مالی غیرفعال مانده است. فعالسازی این واحد نیز در دستور کار قرار دارد.
رحمانی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت تأمین گوشت در استان اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس آخرین برآوردها، میانگین مصرف روزانه گوشت در استان بین ۸۰ تا ۹۰ رأس است. با در نظر گرفتن سرانه مصرف ۱۲ تا ۱۳ کیلوگرم، ماهانه حدود ۴۰ درصد از گوشت مورد نیاز استان از خارج تأمین میشود و ۶۰ درصد در داخل استان تولید میشود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پایان افزود: در صورت راهاندازی کامل این کشتارگاه، میتوانیم از واردات آن ۴۰ درصد گوشت قرمز بینیاز شویم. پیگیری تأمین سرمایه در گردش و رفع موانع تولید این مجموعه را با جدیت دنبال خواهیم کرد تا بتوانیم از حداکثر ظرفیت آن بهرهبرداری کنیم.
تصاویر تکمیلی:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- خدمت صادقانه به مردم استمرار راه شهدا است
- بهزیستی در کنار نیازمندان و اقشار آسیبپذیر جامعه
- تاکید استاندار کهگیلویهوبویراحمد در جذب اعتبارات ملی
- جزئیات جدید از قطعیهای برق در گچساران
- سربلندی ایران در نبرد حق علیه باطل
- پیادهخواری؛ بحرانی نوظهور در شهر یاسوج
- رئیس دادگستری بهمئی منصوب شد
- دیدار با خانواده شهیده «پروانه کاویانی» در گچساران
- شلاق گرمای تابستان بر پیکر شهرهای کهگیلویهوبویراحمد
- آیندهای که در پیادهروها دفن شد
- مشاهده بیشتر