رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1404/01/25 Monday - 2025 14 April الاثنين ، 16 شوّال ، 1446
ساعت
1404-01-23 08:36 شماره خبر : 12058
پروژه‌ای فرسایشی در پایتخت طبیعت؛

با گذشت چند ماه از پروژه تعریض جاده اصلی در بنسنجان یاسوج، شاهده فرسایشی شدن آن و بلوار مملو از خاک و سنگ هستیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس؛ یاسوج مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد لقب پایتخت طبعیت ایران را یدک می‌کشد، از این رو باید مبلمان شهری درخور شأن و مناسب داشته باشد. 

یکی از مقوله‌های شهرسازی و معماری شهری توجه به المان‌های بصری و مبلمان شهری بوده که این مهم در برخی نقاط شهر جوان یاسوج به خوبی رعایت نشده است.

یکی از نقاط پر تردد یاسوج که در ساعات شلوغی ترافیک زیادی را دردان شاهد هستیم بلوار بنسنجان به سمت مهربان و بلهزار بوده که به دلیل قرار گیری درمانگاه و داروخانه در مجاورت خیابان و پارک کردن نامناسب خودروها، در اکثر ساعات دارای ترافیک زیادی است.

قریب چند ماه از پروژه تعریض بلوار بنسنجان یاسوج می‌گذرد و عرض بلوار وسط جاده در این منطقه کم شده و حاشیه آن نیز پس از چند ماه آسفالت شده است که این آسفالت نیز از کیفیت مطلوبی برخوردار نبوده و با ایجاد دست انداز و پستی و بلندی سبب ایجاد ترافیک می‌شود‌.

بلوار وسط خیابان در این منطقه نیز به محل دپوی خاک و سنگ تبدیل شده که نیازمند بهسازی است.

در شهر یاسوج که ملقب به پایتخت طبعیت است زیبنده نیست یک پروژه ساده به این شکل ماه‌ها به طول انجامد و عملکرد شهرداری را زیر سوال ببرد.

تصاویر حکایت از فرسایشی شدن این پروژه در قلب شهر بایوج و یکی از پرتردد ترین محورهای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد دارد که نیازمند رسیدگی فوری مسئولان شهرداری است.

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار