در نشستی با حضور مسئولان مطرح شد؛
برگزاری اجلاسیه شهدای قیام 19 آبان 57 در گچساران+ تصاویر
نشست شورای فرهنگ عمومی گچساران همزمان با جلسه ستاد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» نشست شورای فرهنگ عمومی گچساران و جلسه ستاد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با موضوع برنامهریزی یادواره شهدای قیام 19 آبان 57 گچساران با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
امامجمعه گچساران در ابتدای این نشست گفت: خون پاک شهدا موجب امنیت و اقتدار نظام جمهوری اسلامیشده است، مناسبتهای آبان ماه را گرامی میداریم و به روح بزرگ شهید محمدحسین فهمیده درود و سلام میفرستیم، شهید فهمیده به همه ما یاد داد که در تقابل با دشمن آنچه مهم است اراده و ایمان است هرچند از امکانات و تجهیزات کافی هم برخوردار نباشیم.
حجتالاسلاموالمسلمین هاشمی منش افزود: امروز در غزه و لبنان نیز جوانان از شهید فهمیده الگوبرداری میکنند و به مبارزه با رژیم صهیونیستی میپردازند؛ اما قیام ۱۹ آبان ماه ۵۷ گچساران در جنوب کشور کمنظیر است و لذا ضرورت دارد بارها از این قیام یاد کنیم.
وی افزود: به برکت جلسات متعددی که در سطح شهرستان و استان برگزار شد مصوبات خوبی اتفاق افتاد و ۱۹ آبان بهعنوان روز استان نامگذاری شد و قرار است مناسبتهای مختلفی در این راستا برگزار شود. البته موضوع دیدار با مقام معظم رهبری هم بایستی با جدیت دنبال شود و انشاءالله در سال آینده در ۱۹ آبان هم مردم استان به برکت این روز بزرگ حضور رهبر انقلاب شرفیاب و از رهنمودهای ایشان بهرهمند شوند.
امامجمعه گچساران تصریح کرد: شهدا کار بزرگی در راستای عزت و اقتدار ایران اسلامی کردند و نسل جوان و نوجوان ما باید هرچه بیشتر نیز بافرهنگ ایثار و شهادت آشنا شوند و هدف هم آزادی قدس شریف است. شب گذشته هم رژیم صهیونیستی یک ترقهبازی در برخی نقاط کشورمان داشت اگرچه جمهوری اسلامی ایران همبارها به صهیونیستها هشدار داده بود که اگر اقدامی کنید با ضربات کوبندهتری مواجه خواهید شد.
حجتالاسلام هاشمی منش گفت: امروز نظام اسلامی برای دفاع از آرمانها و تمامیت ارضی خود حتی جان عزیزترین افرادش را در طبق اخلاص گذاشته است و نظام اسلامی هیچگاه از اهدافش عقبنشینی نکرده و نخواهد کرد.
حجتالاسلام خرم روز، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد در ادامه هم گفت: در تاریخ ملتها روزهایی وجود دارد که سرنوشت هر قوم، منطقه و کشوری را برجسته میکند و لذا در مسیر نهضت امام راحل و انقلاب اسلامی روزهای برجسته بسیاری در تاریخ انقلاب وجود دارند و در تاریخ مردم استان هم روز بزرگی مانند ۱۹ آبان ۵۷ راداریم که شش نفر از جوانان گچسارانی در مبارزه با رژیم منحوس پهلوی به شهادت رسیدند.
وی افزود: این روز باید با تلاش همه آحاد مردم استان برجسته شود چراکه باوجود همه ظلمها، خفقان و سختگیریهایی که در دوران رژیم پهلوی وجود داشت اما جوانان غیور و انقلابی گچساران با تبعیت از امام(ره) و باشعور، فرهنگ و آگاهی هر چه بیشتر مسیر نهضت انقلاب را به زیبایی ترسیم کردند که در ادامه نیز در ۲۲ بهمن ۵۷ انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.
حجتالاسلام خرم روز اظهار کرد: در قیام ۱۹ آبان ماه مردم گچساران از همه اقشار شهید میبینیم از قشر بازاری گرفته تا دانشآموز، کارگر صنعت نفت و ...بنابراین پیگیریهای زیادی صورت گرفته تا این روز بهعنوان یک واقعه تاریخی ماندگار در تقویم اجرایی فرهنگ ایثار و شهادت بنیاد شهید به ثبت برسد و بهعنوان یک روز ملی از آن یاد شود.
مدیرکل بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد گفت: بنابراین لازم است که این روز ارزشمند هر چه بیشتر در جامعه تبیین شود و جلسهای با مدیرکل صداوسیمای استان برگزار کردیم و برای برجسته کردن این قیام مصوباتی هم تصویب شد و برنامههای خوبی در این راستا تدارک دیدهشده است.
وی ادامه داد: البته با همه ظرفیت بالایی که در این شهرستان وجود دارد و باهم افزایی هر چه بیشتر همه نهادها و دستگاهها، برنامههای این روز نیز باشکوه و درشان مردم استان برگزار و تبیین شود.
حجتالاسلام خرم روز تصریح کرد: امروز در اقصی نقاط ایران اسلامی عطر شهدا را استشمام میکنیم ملتی که اهدافش را تبیین و افق دیدش را مشخص کرده است، ملتی که با تبعیت از فرامین رهبر معظم انقلاب برای دفاع از دین و ارزشهای اسلامی جانفشانیها کرده است و امروز هم در تقابل با نظام سلطه و دفاع از مردم مظلوم غزه و لبنان در میدان ایستاده است.
فرماندار گچساران در ادامه این نشست هم اظهار کرد: برگزاری یادوارهها موجب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه میشود و صدالبته در هرجایی که فرهنگ شهادت باشد شکست معنایی ندارد؛ بنابراین فرهنگ شهادت یعنی عزت و افتخار و باید در این راستا تلاش کنیم تا نام و یاد شهدا را زنده نگهداریم.
دیهیمی خوب افزود: ۱۳ آبان ماهروز دانشآموز و استکبارستیزی نام نهاده شده است و در این روز تعدادی از دانشآموزان و دانشجویان به شهادت رسیدند و راهپیمایی این روز باید باشکوه در این شهرستان برگزار شود.
وی در ادامه تصریح کرد: اما اجلاسیه شهدای 19 آبان 57 گچساران باید باشکوه هرچه بیشتر برگزار شود، حضور حداکثری مردم در حقیقت نشان از بصیرت مردم دارد و هرچه قدر میتوانیم باید این مهم را تبیین کنیم و اقتدارمان را در تقابل با دشمنان نشان دهیم لذا این حضور هرچه قدر پررنگتر باشد دشمن بیشتر مأیوس میشود.
فرماندار گچساران اظهار کرد: شهدا دارای تقوا، ایمان و اخلاص بودند و معتقدم برگزاری اجلاسیه ها و یادوارهها درس مهمی برای تربیت نسل جوان است، اگرچه برگزاری این اجلاسیه ها ضروری است و عامل عزت و اقتدار ایران اسلامی به برکت خون شهدا است.
دیهیمی خوب ادامه داد: در هر حماسهای دو بُعد وجود دارد یکی خود وجود آن حماسه و دیگری هم پیام حماسه است؛ اما پیامآوران رسالت سنگینی دارند و باید این فرهنگ غنی را به نسلهای بعد انتقال دهند. اولین اجلاسیه شهدای ۱۹ آبان در گچساران راداریم و باید باشکوه هرچهتمامتر برگزار شود و همه دستگاهها و نهادها هم پایکار بیایند.
فرماندار گچساران در ادامه گفت: کمیتهها باید تشکیل شوند و تقسیمکار نیز صورت گیرد، در شهرستان گچساران تجربه برگزاری دو اجلاسیه بزرگ راداریم که در این راستا میتوانیم هرچه باشکوهتر این اجلاسیه را برگزار کنیم چراکه همه مدیون خون شهدا هستیم.
وی افزود: اجلاسیه شهدا آبروی شهرستان ما خواهد بود و 19 آبان نیز متعلق به همه مردم استان است، مردم گچساران در دوران انقلاب مقابل رژیم پهلوی ایستادگی کردند و هفت شهید والامقام هم تقدیم انقلاب کردند پس وظیفه است این روز را بزرگ بداریم و دینمان را به شهد ادا کنیم.
دیهیم خوب در پایان این جلسه هم گفت: مشکلات بهسازی گلزارهای شهدای شهرستان را در برنامه داریم که ۱۰۰ درصد این کار انجام شود.
پیگیری مصوبات نشستهای قبل شورای فرهنگ عمومی، تشکل کمیتهها و وظایف آنها و همچنین برنامهریزی و هماهنگی دستگاهها، نهادها و ادارات شهرستان جهت برگزاری هرچه باشکوهتر اجلاسیه شهدای قیام 19 آبان 57 گچساران از دیگر موضوعات این نشست بود.
تصاویر تکمیلی: