
در ادامه برگزاری لیگ فوتبال دسته چهارم کشورتیم نفت لنده با نتیجه دو بر یک از سد تیم ابوذر گچساران گذشت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در ادامه برگزاری لیگ فوتبال دسته چهارم کشور شب گذشته تیم نفت لنده با نتیجه دو بر یک از سد تیم ابوذر گچساران گذشت.
در این بازی حامد آذر بخش و ساسان پور ملک برای نفت لنده افتخارآفرینی کردند و فرشید علیزاده نیز تنها گل ابوذر گچساران را به ثمر نشاند که در نهایت بازی با نتیجه دو بر یک به نفع نفت لنده به پایان رسید.
تیم فوتبال لنده با برد شیرین شب گذشته خود در مقابل تیم فوتبال ابوذر گچساران با کسب بیش از ۲۳ امتیاز به پله چهارم گروه پنجم لیگ چهارم کشور صعود کرد.
تیم نفت لنده از تعداد ۱۴ بازی خود در این فصل هفت برد، دو مساوی، پنج باخت، ۱۶ گل زده،۱۲ گل خورده و با امتیاز تفاضل چهار با بیش از ۲۳ امتیاز در رده چهارم جدول لیگ دسته چهار کشور قرار دارد.
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- شکست هیمنه پوشالی دشمن در جنگ ۱۲ روزه
- بحران در پروژه مهریان؛ پیمانکار انصراف داد؟
- روایت ایستادگی بینظیر شهید سلامی
- حضور دریابان شمخانی در تشییع شهدا
- تشییع شهدای اقتدار ملی در پایتخت ایران اسلامی
- کشت برنج و محصولات پرآببر ممنوع شد
- بدرقه فرماندهان مقاومت تا بهشت
- پشت پرده درگیری تاجگردون و شهردار دوگنبدان
- شب دوم محرم در گچساران
- چرا ترامپ به یاوهگویی روی آورده است؟
- مشاهده بیشتر