رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1404/03/15 Thursday - 2025 05 June الخميس ، 9 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1404-03-13 22:01 شماره خبر : 13387
انتقاد استاندار از وضعیت پروژه‌های شهری یاسوج:

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت:از هشت پروژه کلیدی شهری مانند پل سوم یاسوج، بلوار آیت‌الله ملک‌حسینی و بلوار جمهوری گفت و انتقاد کرد: برخی مدیران شهری تنها مدیر هزینه‌اند، نه مدیر درآمد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»نشست صمیمی یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با جمعی از فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی فرصتی شد تا او از برنامه‌ها، نگرانی‌ها، اولویت‌ها و حتی درد دل‌های خود بگوید؛ از هشدار درباره بحران کم‌آبی تا آسیب‌های اجتماعی و ریشه‌های پنهان خودکشی است‌

 یدالله رحمانی در این نشست که به‌منظور بررسی چالش‌های کلان استان برگزار شد، با تأکید بر لزوم همکاری همه‌جانبه، گفت: مشارکت کلید حل مشکلات است و ما از هر کمکی استقبال می‌کنیم؛ دست همه کسانی که می‌توانند نقشی در توسعه استان داشته باشند را می‌بوسیم و التماس می‌کنیم پای کار بیایند.

رحمانی افزود: ممکن است برخی افراد به من دسترسی نداشته باشند، اما تیم استانداری و معاونان ما آماده دریافت نظرات همه مردم و نخبگان هستند.

استاندار ادامه داد: روزانه بیش از ۱۸ ساعت پیگیر امور استان هستیم و با وجود دشواری برقراری ارتباط مستقیم با همه مردم، تلاش داریم هیچ صدایی بی‌پاسخ نماند.

او با اشاره به کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان گفت: در بسیاری از شاخص‌های امنیتی و اجتماعی، در جمع سه یا چهار استان برتر کشور هستیم؛ اما درباره پدیده‌هایی چون خودکشی باید توجه جدی‌تری شود.

رحمانی اظهار داشت: ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی ضرورت دارد؛ برخی آن را در فقر اقتصادی می‌بینند، برخی در ضعف فرهنگی و برخی دیگر در گذار ناگهانی جامعه سنتی به سبک زندگی شهری.

به گفته وی، دانشگاه علوم پزشکی مأمور تحقیقات میدانی شده است.

استاندار نسبت به وضعیت کم‌آبی هشدار داد و گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد با کاهش ۵۰ درصدی بارندگی، در رتبه نخست کم‌بارشی کشور قرار دارد و امسال عشایر زیادی به دلیل خشکسالی، به این مناطق نیامده‌اند.

وی از تشکیل کارگروه ویژه مقابله با کم‌آبی، احداث مخزن ۱۵ هزار مترمکعبی آب در یاسوج و اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار خبر داد.

رحمانی همچنین از هشت پروژه کلیدی شهری مانند پل سوم یاسوج، بلوار آیت‌الله ملک‌حسینی و بلوار جمهوری گفت و انتقاد کرد: برخی مدیران شهری تنها مدیر هزینه‌اند، نه مدیر درآمد.

او درباره مسائل استخدامی نیز گفت: برخی مدیران در دولت قبل با قرارداد موقت مشغول به کار بودند که اکنون پیگیر حل مشکل آنان هستیم.

رحمانی در بخش پایانی صحبت‌هایش از آغاز تأمین اعتبار برای احداث خانه احزاب خبر داد و تأکید کرد: توسعه زمانی ممکن می‌شود که تمام ظرفیت‌های انسانی و فکری استان به میدان بیایند. آماده شنیدن نقدها و برگزاری نشست‌های بیشتر با نخبگان هستیم.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار