در جلسه شورای اشتغال لنده مطرح شد:
اهتمام بنیادعلوی و ستاداجرایی برای اشتغال در لنده
جلسه شورای اشتغال شهرستان لنده با حضور نمایندگان بنیاد علوی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در استان برای اعطای تسهیلات اشتغالزایی در لنده بسیج شدند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس، جلسه شورای اشتغال شهرستان لنده با حضور رؤسای ادارات و رئیس اداره کار و نمایندگان بنیاد علوی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در استان در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
در ابتدای این جلسه فرماندار شهرستان لنده با قدردانی از تلاشهای خوبصورت گرفته برخی از ادارات در جذب تسهیلات بانکی و فراهمکردن زمینه اشتغال جوانان در این شهرستان گفت: در بحث اشتغال نیازمند همدلی و همزبانی همه ادارات و نهادها در جهت استمرار اشتغالزایی هستیم.
جلال دانش تأکید کرد: توسعه اشتغالزایی برای جوانان شهرستان نیازمند همدلی بیشتر بین بانکها و ادارات است و باید از همه ظرفیتها برای توسعه فضای کسبوکار اجرایی کنیم.
وی در ادامه گفت: تسهیلات باید در حوزهای تخصیص یابد تا بتوانیم زمینه لازم را برای اشتغالزایی درست و هدفمند اجرایی کرد.
دانش گفت: باید به توانمندی افراد در اعطای تسهیلات سنگین نهایت دقت لازم را داشته باشیم نه اینکه روند اجرایی یک پرونده تا مرحله نهایی برسد و بعداً با مشکل عدم پرداخت مواجه شود.
نماینده بنیاد علوی در کهگیلویه و بویراحمد در ادامه گفت: در سال جدید بیش از ۱۸۳ تسهیلات ۱۵۰ میلیونتومانی در حوزه مشاغل خرد از سوی بنیاد علوی در سطح شهرستان لنده پرداخت خواهد شد.
علی نیکبخت گفت: باتوجهبه اهمیت طرحهای بزرگ نیز ۵ فقره سهمیه یک تا پنج میلیاردتومانی داریم که باید ۵ الی ۷ نفر را بیمه کنند.
وی افزود: برای پرداخت تسهیلات نیازمند اطلاعات شناختی درستی از روستاها جهت برنامهریزی و ارائه تسهیلات هستیم که امیدواریم دهیاران و شوراها همکاری لازم را داشته باشند.
نیکبخت گفت: در حوزه آموزشهای تخصصی، مربیان و صدور مجوزهای لازم نیازمند همراهی و همکاری ادارات مختلف هستیم.
نماینده بنیاد علوی در استان گفت: کمک به اشتغالزایی در شهرستان با استفاده از ظرفیت خود جوانان و راهاندازی کارگاههای تولیدی باید صورت گیرد.
در ادامه نیز نماینده ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در استان گفت: شهرستان لنده از اواخر سال ۱۴۰۱ بهعنوان پایلوت استان برای کارهای اجرایی صورت گرفت.
سجادی گفت: از ۸۰ طرح معرفی شده به بانکها تاکنون ۱۰ طرح تسهیلات آن توسط بانک ملی واریز شد که در حوزه دام سبکوسنگین، پرورش مرغ محلی هستند.
وی در ادامه گفت: سال گذشته این تسهیلات ۱۵۰ میلیونتومانی بود که امسال این سقف قرار است به ٣٠٠میلیون تومان برسد که نیازمند تأییدیه بانک مرکزی است.
نماینده ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در استان گفت: متأسّفانه هیچ تسهیلاتی در حوزه بانک صادرات در شهرستان لنده واریز نشده است و کمترین همراهی و همکاری را در پرداخت تسهیلات داشتیم.
وی افزود: دو طرح کارگاهی کلان داریم که بالای ۲ میلیارد تومان بوده است که یک طرح یک میلیاردتومانی داشتیم که تنها٧٠٠میلیون به وی تسهیلات داده شد.
سجادی گفت: برای امسال پیشنهاد میشود روستاهای پرجمعیت و بخش از محلات شهری را تحت پوشش حمایتی خود برای تسهیلات داشته باشیم.
در ادامه نیز برخی از ادارات به عدم همکاری بانکها در واگذاری تسهیلات تکلیفی گلایه کردند و خواستار رفع این مشکلات توسط شورای هماهنگی بانکهای استان شدند.
انتهای خبر