سفر به سرزمین نور؛

اعزام دانش‌آموزان یاسوجی به سرزمین حماسه و نور

در آیینی پرشور و معنوی، کاروان دانش‌آموزان پسر یاسوجی به اردوی راهیان نور اعزام شدند تا در سرزمین‌های حماسه و ایثار، با آرمان‌های شهدای والامقام آشنا شوند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»«سرگرد پاسدار مصطفی گلستانی، مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی استان کهگیلویه و بویراحمد»، در جمع دانش‌آموزان اعزامی به اردوهای راهیان نور با بیان اینکه دهمین کاروان راهیان نور دانش‌آموزی استان از شهرستان بویراحمد اعزام می‌شود، گفت: اردوهای راهیان نور دانش‌آموزی امسال از اول آبان ماه آغاز شده و ان‌شاءالله تا اواخر آذر ماه ادامه خواهد داشت. تاکنون هفت کاروان از خواهران و این نیز سومین کاروان از برادران اعزام شده است.

آمار اعزام‌ها و مقاصد بازدید

وی با اشاره به آمار دانش‌آموزان اعزام‌شده ادامه داد: در حال حاضر قریب به ۳ هزار و ۶۰۰ نفر از دانش‌آموزان به اردوهای راهیان نور اعزام شده‌اند. این دانش‌آموزان از یادمان‌های دفاع مقدس، معراج شهدای اهواز، یادمان شلمچه، علقمه و کربلای ۴ بازدید به عمل می‌آورند.

آشنایی با رشادت‌ها و برگزاری رزمایش

مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در این بازدید‌ها، دانش‌آموزان عزیز با رشادت‌های رزمندگان استان و دانش‌آموزان شهید این مناطق، همچنین با فرهنگیان و فرماندهان شهید آشنا می‌شوند. پس از آن نیز، رزمایش فرهنگی-تربیتی در اردوگاه مسعودیان که یک رزمایش ملی و اسلامی است، برگزار می‌شود. این رزمایش از جذابیت‌های هنری خاصی برخوردار است.

برنامه‌های فرهنگی و بازدیدها

گلستانی خاطرنشان کرد: بازدید از یادمان شهید علی هاشمی در استان خوزستان نیز در برنامه قرار دارد. برنامه‌های خاص فرهنگی و تربیتی در خود اردوگاه، فضای اردوگاه و حتی در اتوبوس‌ها پیش‌بینی شده که طی آن راویان دفاع مقدس به روایتگری می‌پردازند.

اهداف اردوهای راهیان نور

وی در خصوص اهداف این اردوها عنوان کرد: هدف اصلی، آشنایی دانش‌آموزان با فرهنگ ایثار و شهادت بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و سند بسیج دانش‌آموزی است. استان ما ۴۴۶ شهید دانش‌آموز تقدیم انقلاب کرده و امیدواریم دانش‌آموزان امروز بتوانند همانند دانش‌آموزان دوران دفاع مقدس و حتی نقش‌آفرینان در جنگ ۱۲ روزه اخیر، ادامه‌دهنده این راه باشند.

تعامل با راویان و پرسش‌وپاسخ

مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد: دانش‌آموزان با حضور در یادمان‌ها و پرسش‌وپاسخ با راویان محترم، با شیوه‌های رزم رزمندگان و شهدا در عملیات‌های مختلف آشنا می‌شوند. سوالات آنان در حوزه‌های مختلف از جمله جنگ شناختی و مسائل روز مطرح شده و راویان نیز به تناسب به این سوالات پاسخ می‌گویند.

اعزام امروز و اردوهای راهیان پیشرفت

گلستانی در ادامه با اشاره به اعزام امروز بیان داشت: امروز تعداد هشت دستگاه اتوبوس حامل قریب به ۳۸۰ نفر از دانش‌آموزان شهرستان‌های بویراحمد و دنا به همراه عوامل اجرایی، عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند.

وی در پایان افزود: در کنار اردوهای راهیان نور، اردوهای «راهیان پیشرفت» نیز برگزار می‌شود که در آن از پالایشگاه بیدبلند بهبهان و پتروشیمی گچساران بازدید به عمل می‌آید. که راویان این حوزه، دانش‌آموزان را با دستاوردهای پیشرفت و امید در کشور و توانمندی دانشمندان داخلی در ساخت چنین تأسیسات عظیمی آشنا می‌کنند تا شاهد خدمات بیشتر به نظام و انقلاب اسلامی باشند.