
مدیر آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی در لنده از آغاز بکار پروژه مرکز توانبخشی اداره بهزیستی این شهر توسط بنیاد علوی خبرداد.
علی نیکبخت در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس، با اشاره به آخرین وضعیت پروژه مرکز توانبخشی اداره بهزیستی شهرستان لنده گفت: این مرکز در سال ۱۳۹۹ در زمینی به مساحت ۳۰۰ مترمربع با اعتباری افزون بر ۱۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال با حضور مسئولان استانی و شهرستانی کلنگزنی شد.
وی افزود: روند اجرایی این پروژه در چندین ماهه ابتدایی سال اول کلنگزنی با پیشرفت 30درصدی همراه بود تا اینکه شهرداری لنده اقدام به جلوگیری از ادامه روند فعالیت ساخت ساز به دلیل عدم کسب مجوز ساخت از سوی بهزیستی با مشکل مواجه شد.
مدیر آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی در لنده گفت: بخش دیگر از مشکلات نیز به دلیل عدم حسن انجام کار توسط پیمانکار صورتگرفته است که بنا به تصمیم مسئولان بنیاد علوی پیمانکار خلعید شد و روند قانونی خلعید آن در حال طی است.
نیکبخت گفت: با رایزنی اداره بهزیستی و شهرداری لنده و صدور دوباره مجوز ساخت عملیات اجرایی ساخت این مرکز توانبخشی که برای معلولین است با انتخاب پیمانکار جدید اجرایی خواهد شد.
وی افزود: امیدواریم این خدمت به جامعه شریف معلولین یک خدمت مانا و ماندگار باشد و پس از تکمیل و بهرهبرداری نیز اداره بهزیستی اقدام به تأمین نیازمندیها و تجهیزات لازم برای این مرکز را در دستور کار خود قرار دهد.
انتهای پیام
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- جاده بازرنگ؛ بیبرنامگی در ساماندهی محور
- لبخند مذاکره ترامپ با مشت آهنین همراه است
- انتصاب معاون قضائی دادگستری کهگیلویهوبویراحمد
- برگزاری جشن میلاد پیامبراکرم(ص) در شهرستان باشت
- برگزاری نماز وحدت بخش ادارات در لنده
- شهرستان باشت با ظرفیتهای بالا فاقد اداره صمت
- وحدت رمز اتحاد مسلمین
- بازگرداندن اموال گمشده به فرد مال باخته
- نشست هماهنگی ثبت جهانی «روستای مارین»+ تصاویر
- آینده پروژه میلیاردی یاسوج در هالهای از ابهام
- مشاهده بیشتر