مهمان مقدس دانشگاه فرهنگیان یاسوج؛

؛ شهید گمنام در میان آینده‌سازان ایران

در حرکتی زیباو پرمعنا، دانشگاه فرهنگیان یاسوج میزبان پیکر مطهر شهید گمنام شد تا آینده‌سازان نظام آموزشی کشور، از نزدیک با فرهنگ ایثار و شهادت مانوس شوند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» همزمان با روز شهادت بانوی ئعالم؛ حضرت بی بی فاطمه زهرا(س) مراسم با شکوه استقبال از پیکر پاک شهید گمنام با حضور پر شور اساتید، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه فرهنگیان یاسوج برگزار شد.

در این مراسم که با نوای روح‌افزای قرآن کریم و سرودهای انقلابی همراه بود، دانشجومعلمان با در دست داشتن پرچم پرافتخار ایران و گلها، پیکر مطهر این شهید والامقام را در محوطه دانشگاه بدرقه کردند.

این مراسم با اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری از جمله دکلمه خوانی و نوحه سرایی توسط دانشجومعلمان همراه بود و حاضرین با قرائت فاتحه، یاد و خاطره همه شهدای والامقام به ویژه این شهید گمنام را گرامی داشتند.

گفتنی است پیکر مطهر این شهید گمنام در محوطه دانشگاه فرهنگیان یاسوج به خاک سپرده شد.