
ولادیمیر پادرینو، وزیر دفاع ونزوئلا روز سهشنبه اعلام کرد که نیکولاس مادورو، رئیسجمهور این کشور از «وفاداری مطلق و حمایت بیقید و شرط» نیروهای مسلح برخوردار است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«صبح زاگرس»پادرینو در پیامی تلویزیونی گفت: مادورو فرمانده کل ما است که به طور قانونی مجدداً انتخاب شده است. او از وفاداری مطلق و حمایت بیقید و شرط ما برخوردار است.
کمیسیون انتخابات ونزوئلا روز گذشته از پیروزی نیکولاس مادورو در رقابتهای ریاست جمهوری با کسب بیش از ۵۱ درصد آرا خبر داده بود.
«ماریا کورینا ماچادو» رئیس مخالفان ونزوئلا مدعی شد از نظر مخالفان دولت ونزوئلا «ادموندو گونزالس» پیروز انتخابات ریاست جمهوری این کشور است.
رئیس مخالفان ونزوئلا پس از منتشر شدن خبر پیروزی مادورو مدعی شد: «من میخواهم به همه مردم ونزوئلا و جهان بگویم که ونزوئلا رئیسجمهور بعدی خود را دارد و آن "ادموندو گونزالس" است. همه دنیا این را میدانند. ما در تمام ایالتهای کشور پیروز شدیم.»
به گزارش اسپوتنیک، براساس اعلام شورای انتخابات ملی ونزوئلا، ادموندو گونزالس با کسب ۴۴.۲ درصد آراء در جایگاه دوم و بعد از مادورو قرار گرفته است.
با این حال رئیس مخالفان ونزوئلا ادعا کرد که گونزالس ۷۰ درصد رای کسب کرده است. او گفت که ائتلاف تحت امرش، مردم را برای دفاع مسالمتآمیز از آرای خود جمع خواهد کرد.
منبع:راه دانا
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- جهان باید با احترام با ایران صحبت کند
- آمریکا در آستانه پاسخ پشیمان کننده ایران
- برخورد با عاملان شایعات در لنده
- تجمع باشکوه مردم یاسوج در محکومیت رژیم آمریکا
- پاسخ نماینده سابق گچساران به یاوهگوییهای ترامپ+ عکس
- جزئیات پروژه آبرسانی از سد کوثر به بهمئی
- جمعه خشم باشت به روایت تصویر
- کولاک بلاگرهای کهگیلویهوبویراحمد در دفاع از وطن
- آینده جنگ تحمیلی اسرائیل علیه ایران
- مدیران در جذب اعتبارات استانی مطالبهگر باشند
- مشاهده بیشتر