رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1403/12/20 Monday - 2025 10 March الاثنين ، 10 رمضان ، 1446
ساعت
در امتداد کنگره ملی ۲۰۰۰ شهید کهگیلویه‌وبویراحمد؛

به نیابت از ۲۰۰۰ شهید استان کهگیلویه و بویراحمد تعداد ۲۰۰۰ بسته لوازم‌التحریر به ارزش ریالی هر بسته قریب به ۶۰۰ هزار تومان جهت کمک به دانش‌آموزان کم برخوردار در سطح استان توزیع می‌شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی و خبری «صبح زاگرس» سردار مصطفی مثنوی  جانشین فرمانده سپاه فتح در حاشیه این مراسم بیان داشت: به مناسبت سالروز شهادت دانش‌آموز شهید حسین فهمیده و به نیابت از ۲۰۰۰ شهید استان کهگیلویه و بویراحمد تعداد ۲۰۰۰ بسته لوازم‌التحریر به ارزش ریالی هر بسته قریب به ۶۰۰ هزار تومان جهت کمک به دانش‌آموزان کم برخوردار در سطح استان توزیع می‌شود. 

وی اظهار داشت: این برنامه سومین مرحله توزیع لوازم‌التحریر در سال جاری است که باهمت بسیج سازندگی و محوریت بسیج دانش‌آموزی سپاه فتح توسط گروه‌های جهادی محله محور در پایگاه‌های بسیج توزیع می‌شود. 

جانشین فرمانده سپاه فتح ادامه داد: به جهت بهره‌مندی جامعه هدف از این بسته‌های لوازم‌التحریر، شناسایی دانش‌آموزان نیازمند توسط گروه‌های جهادی انجام شده است.

لازم به ذکر است این بسته‌های حمایتی لوازم‌التحریر در راستای پویش ملی «هم‌کلاسی مهربان» توسط سازمان بسیج سازندگی سپاه فتح و بسیج دانش‌آموزی میان دانش‌آموزان کم برخوردار شهرهای استان توزیع خواهد شد.

1403-08-09 13:08 شماره خبر : 8248 https://sobhezagros.ir/short/Vwnl8
اخبار مرتبط