کد خبر: 190457
واکنش مدیر کل کمیته امداد استان به یک شبهه/آیا دورکاری کارکنان کمیته امداد اجرایی می شود؟
مدیر کل کمیته امداد استان گفت: با آمدن کرونا مراجعات به کمیته امداد دو برابر شد در این شرایط باید خدمات دهی در کنار اجرای دورکاری سبب جلب رضایت مراجعه کننده ها باشد.

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس کرونا ویروس در نقاط مختلف دنیا در حال جولان بوده و سبب جان باخت انسان های زیادی شده است، این ویروس که در شرایط حاضر جهش یافته است و در قالب ویروس هندی، دلتا و لاندا خود را نشان داده است سبب اتخاذ تدابیر مختلفی توسط کشورها و دولت های مختلف شده است.

 

این ویروس  در ایران 5 میلیون  و 55 هزار و 512 نفر را مبتلا کرده است که از این تعداد، 4 میلیون و 296 هزار  و 508 هزار نفر  بهبود یافته و  108  هزار و 988 نفر جان خود را از دست داده‌اند.


شیوع این بیماری سبب شده است تا تدابیر و راهکارهای مختلفی در دستور کار قرار گیرد این روش با ممنوعیت ورود خودروها با پلاک غیر بومی، محدودیت های شبانه، تعطیلی اصناف و نهایتا دور کاری ادارات ادامه پیدا کرد.

 

راهکارها و تدابیر ها جهت کنترل دامنه شیوع و مبارزه با بیماری کرونا اتخاذ شد اما طبق برخی اظهارات دورکاری در کمیته امداد استان  و منطقه 1 اجرا نمی شود و سبب به خطر افتادن جان پرسنل می شود.

 

مدیر کل کمیته امداد استان در گفتگو با صبح زاگرس در خصوص این موضوع گفت: بر اساس بخش نامه های استانداری و وزارت کشور کمیته امداد استان و شهرستان بر اساس شرایط و رنگ بندی ها تصمیم گیری می کند و به ادارات ابلاغ می کند.

 

مبشری گفت: کمیته امداد واحدهای مختلف را تقسیم بندی می کند و بر اساس بخش نامه، ادارات را به دور کاری می فرستد اما برخی مواقع واحد خاصی به علت برخی مشغله ها در مواردی دورکاری کمتری دارد و واحدی دورکاری بیشتری دارد.

 

وی افزود: با توجه به ضرورت خدمت رسانی به مردم و جلوگیری از ایجاد خلل در کار آنها با تکیه بر بخش نامه ها اقدام به دورکاری می شود و اگر در مواردی اعلام شده که دورکاری در کمیته امداد اجرا نمی شود باید به صورت مستند بیان شود تا این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد ضمن اینکه خود را ملزم به اجرای بخش نامه ها می دانیم.

 

این مسئول گفت: در کنار اینکه مشاغل و مکان ها تعطیلی هایی دارد اما با آمدن کرونا مراجعات در کمیته امداد دو برابر شده است و خدمات دهی باید به نحوی باشد که بتوان رضایت مراجعان جلب شود و همچنین باید به گونه ای بخش نامه ها اجرا شود که دور کاری با خللی مواجه نشود.

 

انتهای پیام/