کد خبر: 132940
مرکز تولید و نشر دیجیتال انقلاب اسلامی تقدیم می کند
اینفوگرافیک/بررسی علل بی کیفتی نان در شهرستان لنده
امروزه یکی از مهمترین چالش های که شهروندان لنده ای با آن مواجه هستند بحث بی کیفتی نان تولیدی در این شهرستان است.

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس به نقل از خبرلنده، نان یکی از مهمترین مواد غذایی در سبد خانوارهای ایرانی است که نقش مهم و اساسی در زندگی هر ایرانی را ایفا می کند.

 

نان قوت غالب بیشتر مردم به خصوص در مناطق روستایی و محروم است که متاسفانه بنا به دلیل مختلف نیز کاملا بی کیفت است و مردم از این معضل همیشگی همواره گلایه های بسیاری دارند.

 

عدم رعایت اصول کاشت، داشت و برداشت و شیوه های غلط نگهداری گندم و انتقال آن به کارخانه های تولید آرد و اجرای فرایند تولید آرد تا رسیدن به دست نانوایی ها همه دست خوش تغییرات بسیاری است که بر بی کیفتی آرد و یا کیفیت آن می افزاید.

 

مستهلک بودن دستگاه ها، تغییرات در تخمیر و عدم رعایت اصول فنی در به کارگیری خمیر در پخت نان و توانمندی شاطران از مهمترین شرایطی است که باعث ارتقای سطح کمی و کیفی نان می شود.

 

---