به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس ، نان یکی از مهمترین مواد غذایی در سبد خانوارهای ایرانی است که نقش مهم و اساسی در زندگی هر ایرانی را ایفا می کند.
نان قوت غالب بیشتر مردم به خصوص در مناطق روستایی و محروم است که متاسفانه بنا به دلیل مختلف نیز کاملا بی کیفت است و مردم از این معضل همیشگی همواره گلایه های بسیاری دارند.
عدم رعایت اصول کاشت، داشت و برداشت و شیوه های غلط نگهداری گندم و انتقال آن به کارخانه های تولید آرد و اجرای فرایند تولید آرد تا رسیدن به دست نانوایی ها همه دست خوش تغییرات بسیاری است که بر بی کیفتی آرد و یا کیفیت آن می افزاید.
مستهلک بودن دستگاه ها، تغییرات در تخمیر و عدم رعایت اصول فنی در به کارگیری خمیر در پخت نان و توانمندی شاطران از مهمترین شرایطی است که باعث ارتقای سطح کمی و کیفی نان می شود.