گروه: اخبار استان خبر: 225541 / تاریخ انتشار : 1402/1/1 ساعت : 01:51
موسوی در گفتگو با صبح‌زاگرس:

شعار سال در دستور کار همه مسئولان از سطح کلان تا پایین قرار می‌گیرد

فرماندار کهگیلویه گفت: تحقق شعار سال موضوع مهمی است که باید در دستور کار دولت و همه دستگاه‌های اجرایی در سطح کلان تا پایین قرار گیرد.

 فرمانداری کهگیلویه در گفتگو با پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در سالیان گذشته سال‌ها را به نام‌های اقتصادی انتخاب کردند گفت: این شعارها مهم بوده و  اهمیت و ارزش اقتصاد را در جامعه نشان می‌دهد.

 

 عبدالعزیز موسوی افزود: با توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی، دولت سرمایه گذاری در کارهای تولیدی مهمی که در اشتغال و بهبود وضعیت معیشت مردم اثر دارد، انجام داده است.

 

وی با تاکید بر اینکه نامگذاری سال‌ها از سوی رهبر معظم انقلاب یک امر شعاری و مربوط به همان چند روز ابتدایی هرسال نیست تصریح کرد: تحقق شعار سال موضوع مهمی است که باید در دستور کار دولت و همه دستگاه‌های اجرایی در سطح کلان تا پایین قرار گیرد.

 

موسوی با بیان اینکه گره تمام مشکلات حتی مشکلات فرهنگی و اجتماعی در گرو تولید و اشتغال آفرینی و فعالیت های اقتصادی است ابراز داشت: در یک نگاه کلان خواهیم دید در تولید داخلی توانسته‌ایم تحریم های ظالمانه استکبار جهانی را خنثی کنیم و اگر سالیان گذشته تولید و توانمندی داخلی ارتقا نمی یافت، طبیعتا تحریم ها بسیار شکننده می شد.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد :  نامگذاری‌ها در ابتدای هر  سال‌ از سوی معظم رهبر انقلاب یک عملی نمادین و ترسیم کلی برنامه کشور برای سال‌های آینده است  تا حرکت عمومی کشور در آن سال بر یک مدار واحد قرار بگیرد و از این طریق جبران کاستی‌ها و تقویت نقاط قوت گردد. 

 

انتهای پیام/

تبلیغات سروش زیر خبر
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر
captcha
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به “ صبح زاگرس” ما می باشد.