توزیع ۴۰ تن کالای اساسی موردنیاز مردم در آستانه عید نوروز در لنده
دبیر ستاد تنظیم بازار شهرستان لنده از توزیع بیش از ۴۰ تن کالاهای ضروری در آستانه سال نو در این شهرستان خبرداد.
عطبالله بیژنیفرد در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیل و اطلاعرسانی صبح زاگرس، با اشاره به خدمات صورتگرفته ستاد تنظیم بازار در شهرستان لنده گفت: بهمنظور تنظیم بازار و متعادلسازی قیمتها در آستانه سال نو در بحث توزیع کالاهای یارانهای اقدامات خوبی از سوی ستاد تنظیم بازار صورتگرفته است.
وی افزود: تاکنون بیش از ۴۰تن از کالاهای ضروری و موردنیاز شهروندان با قیمت مصوب دولتی توسط عاملین فروش در سطح شهرستان توزیع شده است.
دبیر ستاد تنظیم بازار شهرستان لنده گفت: توزیع بیش از ۵تن شکر، ۱۷تن مرغ منجمد، ۱۷تن برنج و یک تن گوشت قرمز گوساله و گوسفندی در شهرلنده و روستاهای اطراف توسط عاملین صورتگرفته است.
وی تأکیدکرد: تمام کالاهای توزیع شده تحت نظارت بازرسین اداره جهاد کشاورزی شهرستان توزیع شده است که این مهم نیز باعث رضایتمندی بهتر شهروندان شده است.
انتهای پیام/