کهگیلویه و بویراحمد در فجر ایران استوار و ظلم ستمشاهی
کهگیلویه و بویراحمد را میتوان نمونه بارز ظلم ستمشاهی در ایران معرفی کرد.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس اگر بخواهیم ازلحاظ عرصههای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و علمی کهگیلویه و بویراحمد پسا دوران پهلوی را 44 سال قبل مقایسه کنیم هیچگونه تشابهی بین زمان بعد از انقلاب و قبل آن وجود ندارد و به جرات میتوان گفت وضعیتی اسفناک ، فاجعهبار و محرومیت از سراسر این استان دیده میشد.
کهگیلویه و بویراحمد را میتوان نمونه بارز ظلم ستمشاهی در ایران معرفی کرد بهطوریکه در آن زمان تقربیا تمامی مردم این استان از دسترسی به آب آشامیدنی سالم، جاده ارتباطی مناسب ،خدمات مختلف بهداشتی و درمانی، اقتصادی فوقالعاده ضعیف و حتی بروکراسی اداری آن از طریق استانهای همجوار انجامشده و در هیچکدام از شاخصهای ارزیابی این استان دیده نمیشود.
میراث شوم پهلویها در کهگیلویه و بویراحمد محرومیتی تاریخی است بهگونهای که پس از انقلاب باوجود طعم لذتبخش کارآمدی و توسعه همچنان در برخی از زیرساختها ضعفهایی دیده میشود.
پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، نگینی درخشان در تاریخ معاصر ایران است و این پیروزی نماد غلبه اراده پولادین ملتی است که با دستهای خالی و عزمی راسخ کاخهای پر زروزیور رژیم طاغوت و سرسپردگی شاه ایران در برابر بیگانگان را برنتابید و با مشتهای گرهکرده تا ثبت پیروزی انقلاب بر جریده تاریخ ایستادگی کرد.
هرچه در این گزارش تلاش کردیم تا آماری از کهگیلویه و بویراحمد در دوران ظلم شاهنشاهی منتشر کنیم به آماری جز محرومیت و ظلم دست نیافتیم و میتوان گفت همه خدمات پهلویها در این استان با 44 سال انقلاب اسلامی قابل قیاس نیست.
سید علی احمدزاده با اشاره به اینکه کهگیلویه و بویراحمد در دوران قبل از انقلاب از تمامی زیرساختها محروم بود و از شرایط خوبی بهخصوص در مناطق روستاها برخوردار نبودیم گفت:به لطف انقلاب اسلامی طی ۴۴ سال اخیر خدمات خوبی به همه مناطق و روستاهای این استان ارائهشده است.
وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی نیروی انسانی برای توسعه استان نداشتیم، افزود: با شکوفایی انقلاب اسلامی علم و سوادآموزی در این استان دچار تحول شد و امروزه نیروهای متخصص بهغیراز کهگیلویه و بویراحمد در سایر استانها نیز به کار گرفته میشوند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بابیان اینکه بعد از انقلاب اقدامات ارزشمندی در حوزه زیرساختی انجام شد و برای عمران و آبادانی کهگیلویه و بویراحمد اعتبارات خوبی از سوی نظام مقدس اسلامی اختصاص داده شد عنوان کرد: درگذشته تنها صنعت استان در صنعت نفت و گاز گچساران خلاصه میشود اما امروزه کارهای بزرگی در حوزه پتروشیمیها در حال انجام است.
او در ادامه با تأکید بر اینکه کهگیلویه و بویراحمد در حوزه راهها از محرومیت ویژهای برخوردار بود اما نظام جمهوری اسلامی ایران انقلابی بزرگ را در این استان ایجاد کرد افزود: قبل از انقلاب از یک جاده دسترسی برای ارتباط با سایر شهرها و مناطق، محروم بودیم اما در سفر پر خیروبرکت مقام معظم رهبری محور پاتاوه دهدشت که استان را از بنبست خارج میکند کلنگ زنی شده و این پروژه حیاتی در آستانه بهرهبرداری قرار دارد.
استاندار با اشاره به توجه ویژه دولت جهادی و انقلابی آیتالله دکتر رئیسی به استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: استان وارد فاز جدیدی برای توسعه شده است، در سفر سال گذشته دولت به کهگیلویه و بویراحمد ۷ هزار میلیارد تومان اختصاص داده شد که طی سه سال این اعتبار به استان تزریق شود.
استاندار در این برنامه تلویزیونی در خصوص پروژههای افتتاحی و کلنگ زنی دهه فجر ۱۴۰۱ گفت: ۶۸۶ پروژه افتتاح و کلنگ زنی میشوند که ۵۶۹ پروژه افتتاحی و۱۱۷ پروژه کلنگ زنی است ضمن اینکه یک هزار و ۸۷۳ میلیارد تومان برای پروژههای افتتاحی هزینه شده است و یک هزار و ۲۰۹ میلیارد تومان برای پروژههای کلنگ زنی هزینه میشود.
استاندار بیان کرد: تصفیهخانه آب شهر یاسوج، آبرسانی به غرب دهدشت، پارک آبی یاسوج، بیمارستان ۳۲ تختخوابی لیکک، پروژههای نوسازی مدارس، پروژههای حوزه ارتباطات و فناوری، طرحهای آبرسانی و گازرسانی ازجمله طرحهایی هستند که در دهه فجر امسال به بهرهبرداری میرسند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به اقدامات دیگری برای توسعه استان اشاره کرد و یادآور شد: کارخانه قند یاسوج که از مدار خارجشده بود با تخصیص ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار، ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در سفر دور دوم رئیسجمهور به بهرهبرداری میرسد.
وی بیان کرد: طرح زنجیره مرغ گوشتی با سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیارد تومان در منطقه لیشتر گچساران و نظیر چنین طرحی در بهمئی در حال احداث است و احداث ۵۰ طرح مرغداری گوشتی از دیگر اقدامات در بخش اقتصادی استان است.
احمدزاده بابیان اینکه پتروشیمی گچساران دارای ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی است و تا نوروز ۱۴۰۲ تکمیل و افتتاح میشود، پیشرفت فیزیکی پتروشیمی دوم گچساران را ۲۸ درصد و پتروشیمی دهدشت را ۳۸ درصد عنوان کرد.
وی با اشاره به کارخانه آهک هیدراته از پیشرفت ۶۰ درصدی این پروژه خبر داد و یادآور شد: راهاندازی ۵ شهرک گلخانهای، احداث ۸ واحد سردخانهای دیگر پروژههای حوزه اقتصادی در جهت توسعه و پیشرفت استان است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به آخرین وضعیت سد آبریز و اینکه با دیدگاه مثبت روند احداث این سد در حال انجام است گفت: سد آبریز در استان احداث میشود.
وی خاطرنشان کرد: اعتبارات حوزه آب یک هزار و ۹۲۵ میلیارد تومان است و در این حوزه کارهای بزرگی در دست انجام است، همچنین سد سقاوه نیز کلنگ زنی میشود.
انتهای پیام/