معرفی و احضار 4 مدیر و کارشناس منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد به دادسرا
بازرس کل کهگیلویه و بویراحمد گفت: قطع درختان بدون مجوز و نبود نظارت بر مجوزها اتهام چهار مدیر و کارشناس منابع طبیعی استان است.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس محمدمهدی صالحی با اشاره به فعالیتهای سازمان بازرسی در حوزه پیشگیری و همچنین برخورد قاطع با مدیرانی که قوانین و مقررات را نادیده میگیرند، افزود: چندی پیش یک دستگاه خودروی سواری بدون پلاک حامل بار غیرمجاز چوب جنگلی به میزان یکتن توسط یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان توقیف و برای تشکیل پرونده و سیر مراحل قضایی به اداره منابع طبیعی منتقل شد.
بازرس کل استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: پس از توقیف خودرو، مشخص شد محموله چوب بهصورت غیرقانونی آزاد شد.
وی اضافه کرد: با ورود بازرسی کهگیلویه و بویراحمد به این پرونده قاچاق، دو مدیر و دو کارشناس متخلف منابع طبیعی استان، به دادسرا معرفی شدند.
انتهای پیام/
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر