لنده ای ها از دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و درمان چه گفتند؟+کلیپ
اهالی لنده بامقایسه خدمات نظام اسلامی و قبل از آن اذعان داشتند: خدمات نظام در حوزه پزشکی این شهرستان تحول آفرین و قابل مقایسه نیست.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس، پیش از انقلاب اسلامی و در دوران پهلوی بخش زیادی از شهرها و روستاهای ایران از امکانات بهداشتی و دسترسی به پزشک محروم بودند که دراینبین زنان و کودکان سهم بیشتری از این محرومیتها داشتند.
بنابراین یکی از اهداف انقلاب اسلامی بالابردن سطح سلامت و ایجاد شرایط لازم برای دسترسی عادلانه مردم به خدمات بهداشتی و درمانی بود.
در همین راستا نیز تأسیس مراکز بهداشتی و درمانی و در کنار آن تربیت نیروهای متخصص برای خدمت در شهرها و روستاها با پیروزی انقلاب اسلامی در صدر تمام برنامههای بهداشتی و درمانی انقلاب اسلامی گرفت.
ارتقای سطح کیفیت خدمات بهداشتی و پزشکی به شهروندان با اجرای طرح عدالت اجتماعی در حوزه پزشکی باعث شد تا تحولات خیلی خوبی در این حوزه در کشور جاری و ساری شود.
شهرستان لنده از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد ازجمله شهرستانهای محرومی بود که در دوران پهلوی شاهد حضور پزشکان بنگلادشی، هندوستانی و پاکستانی بود که در طی دوران پهلوی شاهد حضور این پزشکان خارجی در شهرها بودیم.
به برکت انقلاب اسلامی و با تمرکز بر توسعه و عدالت بهداشتی امروزه شهرستان لنده بیش از ١٠٠ پزشک عمومی، متخصص در همه حوزههای پزشکی دارد و حتی بیشتر این پزشکان نیز در سایر شهرهای کشور مشغول خدمت شهروندان هستند.
تحولات اساسی در حوزه بهداشت و درمان در نوع خود یک انقلاب بود چراکه ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی رتبه ١٣جهان و در حوزه داروسازی رتبه٧ جهان را دارد که این مهم تنها به برکت انقلاب اسلامی بهدستآمده است.
شهروندان لنده ای با اظهار نظر در خصوص مقایسه دوران پهلوی با دوران انقلاب اسلامی در کلیپ زیر این دو دوران با همدیگر مقایسه کردند.