گروه: اخبار استان خبر: 213789 / تاریخ انتشار : 1401/10/30 ساعت : 18:17
قصه هزار و یک شب؛

مسکن مهردهدشت در تب بی توجهی مسئولان همچنان می‌سوزد

مسکن مهر دهدشت از زمان شروع به اجرا تاکنون در تب بی توجهی مسئولان شهرستانی و استانی می سوزد و گویی قرار نیست کسی به داد ساکنان این سایت برسد و حال زارش را دوا کند.

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع‌رسانی صبح زاگرس قصه بی‌توجهی  مسئولان شهرستان کهگیلویه در رفع مشکلات اساسی و ضروری ساکنان مسکن مهر دهدشت به دمل سرطانی تبدیل شده که نسخه شفابخشی برای علاج  آن از سوی مسئولان پیچیده نمی‌شود.

 

روح‌الله‌ یکی از ساکنان این سایت در گفتگو با خبرنگار صبح زاگرس گفت: با گذشت چندین سال از افتتاح این مسکن‌مهر دهدشت و جمعیت زیادی که در آن زندگی می‌کنند، اما با مشکلات زیادی روبرو است،  تاکنون در رابطه با مشکلات آن کار خاصی انجام نشده است و مسئولان فقط آمدند و وعده بی‌عمل می‌دهند و می‌روند.

 

وی افزود: جاده ورودی به سمت مسکن مهر دچار مشکلات زیادی است و ساکنان  برای تردد با مشکل مواجه هستند و تاکسی یا آژانس مسافران را اول جاده پیاده می‌کنند یا اینکه به خاطر مشکل زیرساختی جاده و غیر استاندار بودن و چاله‌چوله‌های زیاد این مسیر نرخ ۲ تا ۳ برابری درخواست می‌کنند.

 

ساکن مسکن مهر تصریح کرد: مسئولان اگر می‌خواهند این مشکل را حل کنند با ماشین‌های شخصی از این مسیر تردد کنند و ببنید با یک‌بار رفت‌وآمد آیا نیاز تعمیر جلوبندی خودرو خود را ندارند؟ 

 

وی با اشاره به اینکه متأسفانه مسئولان با خودروهای شاسی‌بلند اداری از این را تردد می‌کنند و مشکل جاده را حس نمی‌کنند تأکید کرد: به شورای شهر هم مراجعه می‌کنیم اما جوابی نمی‌دهند و فقط به امروز و فردا ما را پاس می‌دهند.

 

روح‌الله ابراز کرد: مسکن ملی دهدشت نیز در نزدیکی مسکن این شهر در حال ساخت است و بار ترافیکی ماشین‌آلات سنگین بر روی این جاده غیراستاندارد موجب شده دیگر چیزی  که فقط جنازه‌ای به اسم جاده در این مسیر داشته باشیم.

 

وی گفت: قیر رایگانی که سایت‌ها و خبرگزاری‌ها از قول مسئولان اعلام می‌کنند کجا رفته است؟ آیا حق ساکنان مسکن مهر، چندروستا و۲ مدرسه‌ای که در این مسیر قرار دارند سهمی نداشتند؟ انتظار داریم مدعی‌العموم در این خصوص ورد کند و به این نابسامانی ، سامان بخشد تا حداقل یکی از هزاران مشکل ساکنان مسکن مهر رفع شود.

 

 

فرماندار کهگیلویه در این خصوص نیز  با اشاره به اینکه مسکن شهرستان کهگیلویه با مشکلات و چالش‌های زیادی روبرو بوده رفع این معضلات ضروری است گفت: باوجود گذشت سال‌ها از بهره‌برداری از سایت مسکن مهر اما مشکلات آن تمامی ندارد و روزبه‌روز بیشتر هم می‌شود.

 

عبدالعزیز موسوی مشکلات مسکن مهر دهدشت را تمام‌نشدنی دانست و افزود: مشکلات این سایت در تمام کشور در حال پایان است، اما در این دهدشت باوجود عدم امکانات اولیه تازه اول ماجراست و هرروز مشکلی به مشکلات آن اضافه می‌شود.

 

دادستان عمومی انقلاب کهگیلویه نیز در این رابطه با تأکید بر پیگیری مشکلات مردم گفت: مسئولان باید به دنبال حل چالش‌ها و مشکلات مردم باشند. مردم مرتب پیگیر مشکلات مسکن مهر هستند و متأسفانه دستگاه‌ها هرکدام به‌نوعی شانه خالی می‌کنند.

 

 

با این تفاسیر پاسکاری مشکلات مسکن مهر بین ادارات سبب شده که طی این سال‌ها  واحدهایی که از با حداقل امکانات به بهره‌برداری رسیده و تحویل مردم داده‌شده است ساکنان سایت را با کوهی از مشکلات روبرو کنند و قول وعده‌های مسئولان تاکنون نتوانسته است مرهمی بر زخم معضلات ساکنان مسکن مهر دهدشت باشد.

 

انتهای پیام/

تبلیغات سروش زیر خبر
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر
captcha
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به “ صبح زاگرس” ما می باشد.