جزئیات نشست خبری معاون عمرانی استاندار؛
حاجی زاده گزارش مفصلی داد و از مردم طلب حلالیت کرد/ماجرای استعفای آقای معاون چه بود؟+فیلم
نشست خبری معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز چهارشنبه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۱ در سالن معاونت عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس کیومرث حاجی زاده رسانه ها را رکن مردم سالاری دینی دانست و نقد رسانه ها را سبب گره گشایی از مشکلات عنوان کرد و گفت: بیشترین جلسات و بازدیدها را در استان داشتیم، برای این بازدیدها در دورترین مناطق محروم حضور پیدا کردیم.
معاون عمرانی استاندار به سلحشوری مردم استان در طول تاریخ، دفاع مقدس، مبارزه با رژیم پهلوی و دفاع از حرم پرداخت و گفت: این استان که در محرومیت تاریخی قرار داشته است نیاز به تلاش و کار داشت، کم کاری ها و قصور را می پذیریم و هیچ کس نخواهد توانست بگوید ما دچار ضعف نیستیم.
وی افزود: این استان در گستره انقلاب اسلامی شکل گرفته است و برای پیشرفت نیاز به همت مضاعف است.
او با بیان اینکه این استان را استان دوم خودم بعد از خوزستان می دانم، گفت: هر آنچه که توان بود و محیط اجازه داد سعی خواهیم کرد خدمت کنیم.
وی با بیان اینکه در خدمت رسانی ها، همراهی مردم نقش و تعامل خوبی مشاهده شد، ادامه داد: بین ارکان استان شامل اعضای شورای اداری، استاندار، نماینده ولی فقیه، نماینده مردم در مجلس خبرنگاران رهبری، و سپاه و بسیج و حضور مردم نقش اثر گذاری داشتند.
حاجی زاده با بیان اینکه کار و تلاش را در بدو ورود سرلوحه خود قرار دادیم، گفت: بیشترین چالش ها را در حوزه کار با دوستان داشتیم، و به علت صراحت لهجه و بدون تعارف بودن سبب ناراحتی آنها شد اما هدف کار بود.
وی به وجود مخالفت ها و موافقت ها در حوزه انتصاب خود پرداخت و گفت: هر کجا مورد نقد قرار گرفتیم ، این نقد سبب کمک به ما شد؛ بابت قصورات، شرایط مختلف، کم کاری ها و مشکلات از مردم حلالیت میطلبم.
حاجی زاده به تلاش های کلانتری استاندار سابق و حمایت های او هم اشاره کرد و ادامه داد: در ماه اخیر کارهای بزرگی با استاندار انقلابی و مردمی شکل گرفت.
وی به فعالیت ها در حوزه بحران در دولت گذشته و تشکیل جلسات و کارگروه های چهارده گانه پرداخت و افزود: در دو سال گذشته ۷ پروژه ستاد بحران شروع شد، در شهرستان دنا، مارگون، چرام، کهگیلویه، بهمئی و لنده با اعتبار ۷۵ میلیارد تومان شروع به کار کردیم.
وی تاکید کرد: ۱۲ روستا در معرض خطر با همکاری بنیاد مسکن از پهنه سیلاب نجات پیدا کردند که باید جاذبه جا شوند.
او به برگزاری ۵۰ دوره آموزشی بحران برای آگاهی بخشی در قالب دو طرح جامع تاب آوری و آموزش مدیریت بحران اشاره کرد.
وی گفت: در دفتر فنی در دو سال گذشته در کمیسیون ماده ۵ در سال ۱۴۰۰ حدود ۴۱۲ مصوبه و در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۱۷ مصوبه و در حوزه زلزله سی سخت بالغ بر ۵ جلسه برگزار شد.
حاجی زاده به موضوع زمین های واگذاری طرح های گردشگری و صنعت و معدن در قالب ۱۰۰ طرح اشاره کرد و گفت: از این تعداد تنها ۷ طرح اجرا شد و ۴۰ طرح بازگشت داده شد؛ ستاد مبارزه با زمین خواری فعال شد و یک هزار هکتار برگشت خورده است و در سواحل رودخانه ۱۵۰ هکتار آزادسازی شد.
وی تاکید کرد: مسکن مهر، اقدام ملی مسکن و نهضت مسکن سه طرح مسکن است که همچنان در استان مشکل زمین داریم که ۴ هزار واحد در روستاها و کمتر از هزار واحد در شهرها شروع شده است.
حاجی زاده با بیان اینکه شهرداری یک نهاد عمومی غیر دولتی است، گفت: همچنان انتطار دارند حقوق ها توسط دولت پرداخت شود در صورتی که دولت می توان از دو محل ارزش افزوده و عوارض آلایندگی در شهرستان گرمسیری و بند ۳۲ و بند ۴۲ میتواند برای طرح ها و پروژه ها عمرانی هزینه کند که ۳۵۳ میلیارد تومان از محل های مختلف در دو سال گذشته با ۱۰ تن قیر رایگان در اختیار شهرداری ها قرار گرفت.
حاجی زاده به رتبه ۷ کشوری در بحث آموزش به نیروهای شهرداری ها اشاره کرد و گفت: ۲۴ دستگاه ماشین آلات سنگین تعمیر شد.
وی به راه اندازی فاز اول کارخانه بازیافت زباله اشاره کرد و ادامه داد: فاز دوم این کارخانه توسط شهرداری باید افتتاح شود.
حاجی زاده استان را دومین منبع آبی کشور دانست و گفت: منبع آبی پایدار برای استان پیش بینی نشده بود ، که در سال اول سد تنگ سرخ کلنگ زنی شد که در ۱۰ سال ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی و سه سال راکد بود، سد سقاوه با ظرفیت ۹ میلیون متر مکعب هم پیش بینی شد.
معاون استاندار به پیشرفت ۴۴ درصدی سد تنگ سرخ اشاره کرد و ادامه داد: سد سقاوه نیز بالغ بر ۴۷۰ میلیارد تومان مناقصه اولیه شد و در شرایط تجهیز کارگاه است.
وی به آب رسانی حومه غربی دهدشت پرداخت و ادامه داد: پیمانکار این طرح شرکت خاتم با اعتبار خوب در جریان است.
معاون عمرانی استاندار به تنش آبی در روستاهای استان اشاره کرد و گفت: ۲۰۸ میلیارد تومان به همراه اعتبارات بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۱ حدود ۴۸ روستا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان آب رسانی شد، ۵۲ روستا با پیشرفت ۵۴ درصد توسط بسیج سازندگی در حال اجراست.
حاجی زاده افزود: برای سال ۱۴۰۲ اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومانی برای مناطقی که تنش آبی وجود دارد در نظر گرفته شد.
این مسئول گفت: حدود ۳۰ روستا با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان در حوزه زیرساخت هزینه شد.
حاجی زاده ادامه داد: ۱۶۳ روستا با اعتبار ۱۴۸ میلیارد تومان گاز رسانی شد.
وی به اولویت استان در حوزه آب، راه و عمران شهری پرداخت و گفت: بالغ بر ۲۰۰ کیلومتر بزرگراه ایجاد شد.
این مسئول به تعیین تکلیف کمربندی یاسوج و کلنگ زنی در تیرماه ۱۴۰۰ اشاره کرد و افزود: در سال ۱۳۹۹ این پروژه پیگیری شد و حدود ۵ کیلومتر در ۱۴۰۱ افتتاح شد و ادامه ۱۵ کیلومتر آن در حال کار است.
وی به ۲۵ میلیارد تومان اعتبارات نفت برای کمربندی گچساران اشاره کرد و گفت: ورودی چرام، تنگ چویل و ایمن سازی از محل اعتبارات نفت انجام شد.
حاجی زاده به نصب نیوجرسی در محور یاسوج به سمیرم شاره کرد و گفت: ۱۰۰ میلیارد تومان برای نقاط حادثه خیز در نظر گرفته شد.
معاون عمرانی استاندار به حادثه خیز بودن گردنه شلالدون و رفع ۵ کیلومتری نقطه حادثه خیز در این محور پرداخت و ادامه داد: محور شیراز تا منطقه مله شوره در خصوص حادثه خیز بودن تلاش شد، برای پل بنسنحان ۲۰ میلیارد تومان برای باند دوم درنظر گرفته شد.
وی آبگیری سد کوهبرد، ایلی آباد و سرپری را از دیگر اقدامات دانست.
حاجی زاده تلاش برای ساماندهی بخشی از جاده طریق الطیب را به عنوان مهمترین کارنامه خود با استفاده از ظرفیت نفت و گاز گچساران با ۱۵ کیلومتر به مرحله آسفالت دانست، و گفت: فروردین ماه عرشه ها نصب می شود.
حاجی زاده گفت: ۹۷۰ میلیارد تومان اعتبارات متمم سفر ریاست جمهوری به استان کهگیلویه و بویراحمد از مجموعه هشت هزار میلیارد تومان تخصیص داده شد.
در دو سال اخیر حدود ۸۰ درصد تپه های نور الشهدا ساماندهی شد.
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر