گروه: اخبار استان خبر: 213651 / تاریخ انتشار : 1401/10/25 ساعت : 16:42
نستهن مقدم در گفتگو با صبح زاگرس مطرح کرد:

تلاش بی وقفه شهرداری برای آسان سازی تردد در یاسوج

شهردار یاسوج با اشاره به اینکه با تلاش شبانه‌روزی نیروهای خدمات شهری، معابر سطح شهر برف‌روبی و شاخه های شکسته درختان جمع آوری شد گفت: شهرداری با جدیت و اقتدار تلاش دارد به وظیفه خود عمل کند.

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس نستهن مقدم در گفتگو با خبرنگار با اشاره به اینکه از ابتدای بارش‌های سنگین برف تاکنون عملیات برف‌روبی معابر و خیابان‌ها بر اساس اولویت مناطق حساس شهری ازجمله درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های یاسوج انجام‌شده ابراز داشت: هم‌اکنون تمام معابر اصلی به اتمام رسیده و پاک‌سازی محله و کوچه‌ها درجه 3 در حال اتمام است.

 

او با تأکید بر اینکه اختلال تردد از آغاز بارش برف در مسیرهای اصلی در سطح شهر وجود نداشته است، گفت: باوجود بارش سنگین برف در اواخر هفته گذشته عملیات برف‌روبی معابر و خیابان‌ها به‌صورت شبانه‌روزی با 12 اکیپ انجام‌گرفته است.

 

شهردار مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: 150 نیروی ستاد بحران شهرادی، پارکبانان و نیرو‌های فضای سبزی در ۳ نوبت و بدون در نظر گرفتن زمان استراحت، بی‌وقفه درگیر برف‌روبی بودند.

 

مقدم با اشاره به روان‌سازی ترافیک شهری با خدمات شبانه‌روزی عوامل شهرداری گفت: بارش سنگین برف به درختان سطح شهر آسیب جدی وارد کرد  و هم‌اکنون بالغ‌بر 98 درصد از شاخه‌های شکسته از سطح معابر و بلوارها جمع‌آوری‌شده است.

 

شهردار در پایان  بیان کرد: ساماندهی تبعات بارش سنگین برف به صبوری و مشارکت شهروندان نیاز دارد و اصناف با پاک‌سازی پیاده‌روها به عوامل شهرداری در خدمات‌رسانی کمک کنند.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
تبلیغات سروش زیر خبر
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر
captcha
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به “ صبح زاگرس” ما می باشد.