گروه: اخبار استان خبر: 213206 / تاریخ انتشار : 1401/10/8 ساعت : 17:11
رئیس پلیس فتا در گفتگو با صبح زاگرس:

مردم مراقب کلاهبرداری های فیشینگ در کهگیلویه و بویراحمد باشند

سرهنگ عمرانی فر گفت: مردم فریب برخی از پیام‌ها و آگهی‌های منتشر شده در فضای مجازی، کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی با وعده‌های مختلف را نخورند.

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس چندسالی است که با رشد تکنولوژی و باز شدن پای فضای مجازی به زندگی افراد، نرخ کلاهبرداری‌های اینترنتی نیز با افزایش روبه‌رو شده تا جایی که حالا کمتر کسی پیدا می‌شود که گاه و بی‌گاه پیامک‌های جعلی و فریبکارانه از طریق گوشی تلفن همراهش دریافت نکند یا اینکه روزانه از طریق پیج‌های اینستاگرام پیام‌های وسوسه انگیز خرید مایحتاج مختلف زندگی را مرور نکند. دراین میان بسیاری از افرادی که آگاه هستند، می‌توانند از شر وسوسه‌ها و شیادی‌های این کلاهبرداران دور بمانند اما نکته اینجاست که هدف اصلی این افراد سودجو، سالمندان یا نوجوانانی هستند که بی‌اطلاع از همه جا در لحظه‌ای حساب‌هایشان خالی می‌شود. سالمندی که ممکن است حقوق یک ماه بازنشستگی‌اش به یک باره به باد برود یا کودکی که با در دست داشتن اطلاعات حساب بانکی والدین، فریب خورده و سبب مالباختگی پدر یا مادر می‌شود.

 

رئیس پلیس فتا کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: در کلاهبرداری های پیامکی، مجرمین با استفاده از ارسال یک پیامک حاوی لینک، از قربانی خود می خواهند که جهت مشاهده بر روی لینک کلیک کند.

 

سرهنگ سید مهدی عمرانی فر عنوان کرد: در برخی از موارد فرد به سایتی جعلی جهت مشاهده ابلاغیه هدایت می شود و در اینجا با درخواست پرداخت مبلغ ناچیزی در قبال مشاهده ابلاغیه کلیه اطلاعات کارت بانکی فرد را دریافت نموده و نسبت به برداشت موجودی حساب اقدام می کنند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه بعضی کلاهبرداران با رصد مداوم آگهی های ثبت شده در سایت های آگهی محور به دنبال به دام انداختن طئمه های خود هستند افزود: کلاهبرداران پس از انتخاب بعضی آگهی ها و رصد آنها طی دوره زمانی خاص، به شماره تماس صاحب آگهی پیامکی مبنی بر ورود به لینک موجود در پیامک و واریز مبلغی برای تمدید آگهی ارسال می‌کنند.
 

 

رئیس پلیس فتا استان تاکید کرد: ممکن است فردی اقدام به خرید مالی از این سایت ها نماید، این مال مسروقه باشد یا به طرق دیگری در دسترس مشتری قرار گرفته باشد، هر کدام می تواند برای خریدار مشکلاتی را به بار آورد و در برخی موارد کلاهبرداری  می تواند خسارات جبران ناپذیری را برای اشخاص به بار آورد.

 

وی با بیان اینکه شهروندان مراقب پیامک های جعلی یارانه شما قطع شد یا پیامک جعلی ثنا باشند گفت : کاربران فضای سایبر هوشیار باشند و به سرشماره پیامک های ارسالی دقت کنند و به هیچ عنوان روی لینک های داخل پیامک هایی که با سر شماره های شخصی ارسال می‌شوند کلیلک نکنند و اگر قصدخرید آنلاین را دارند حتما از فروشگاه‌های اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیک خرید کنند.

 

انتهای پیام/

تبلیغات سروش زیر خبر
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر
captcha
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به “ صبح زاگرس” ما می باشد.