منابع درآمدی خاموش شهرداری یاسوج کجا هستند؟ / پاسخ مدیران شهری درباره منابع درآمدی بر زمین مانده چه خواهد بود؟
شهرداری یاسوج منابع درآمدی بسیاری دارد که باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد و به جای خالی کردن زباله ها جلوی ساختمان ادارات و پلمپ آن ها، فکری برای این منابع نیز داشته باشد.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس یکی از مهمترین مشکلات و معضلات شهرداری یاسوج که گریبانگیر کارگران و حتی کارکنان آن بوده و هست، حقوق های معوقه گاه و بیگاه کارگرانی است که در برخی مواقع به چند ماه می رسد؛ موضوعی که شاید عدم توجه مناسب به برخی منابع درآمدی شهرداری در این مساله بی تاثیر نباشد.
منابع درآمدی که تعداد آنها به بیشاز ۲۰ مورد میرسد و اکثراً تا پیش از این تعطیل و غیرفعال هستند و برخی از آن هم که بهعنوان سرمایهگذاری واگذارشده آیا حساب و کتاب روشنی دارند و آیا در دایره درآمدی شهرداری قرار دارند یا خیر؟
درامده های حاصل از مجتمع گردشگری چشمه نباتی، فروشگاه شهروند در بلوار شهیدان پیرشه، بازارچه تعطیلشده و راکد مانده ماهی فروشی در بلوار شهید قرنی، فروشگاه جنب شهرداری در بلوار امام خمینی(ره)، پاساژ قدیمی شهرداری در خیابان ولیعصر در مرکز شهر و دهها مورد دیگر که در صورت برنامهریزی و فعال شدن میتوانند منابع درآمد سرشاری برای شهرداری باشد.
شورای شهر و شهرداری باید از این منابع درآمدی استفاده ببرند و به جای خالی کردن زباله ها جلوی ساختمان تامین اجتماعی، به این موارد توجه بیشتری کنند و البته گزارش دهند چرا با وجود چنین منابع درامدی بهناچار سرمایههای اصلی شهرداری که سرمایه بالقوه شهر و شهروندان است را برای هزینههای جاری باید به هدر برود.
شهرداری یاسوج علاوه بر موارد یادشده حدود دههزار صنف خرد و کلان در بازار و فروشگاههای بزرگ عمدهفروشی در محلات شهر دارد؛ آیا اخذ عوارض از این اصناف وضعیت مشخص و روشنی دارد؟ طبق گفته های یک منبع اگاه بسیاری از آنها بهویژه فروشگاههای بزرگ از پرداخت عوارض معاف مانده و فقط عوارض خردهفروشان در بازار آن هم هرازگاهی با اجحاف دریافت می شود که اینمورد در خصوص ساختوسازهای سطح شهر نیز صدق میکند و تبعیضات فاحش آن کاملاً مشهود است.
درآمدهای حاصل از کمیسیون ماده 100 به چه شکلی دریافت می شود؟ آیا جرایمی که برای ساخت و سازهای مساله دار در نظرگرفته می شود به همان شکل و میزان پرداخت می شود یا مبلغ جرایم به شکل قابل توجهی دچار کاهش می شود؟
انتهای پیام/