داغ های مجازی؛
کنایه های یک خبرنگار به شهرداری و شورای شهر یاسوج/چه نقشه ای برای تپه هتل آزادی کشیده اید؟+عکس و فیلم
خبرنگار کهگیلویه و بویراحمدی در صفحه مجازی خود کنایه هایی در خصوص وضعیت تپه هتل آزادی یاسوج به شهرداری و شورای شهر یاسوج عنوان کرد.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس خسرو حسینی خبرنگار کهگیلویه و بویراحمدی در صفحه مجازی خود یادداشت جالبی در خصوص تپه هتل آزادی یاسوج به همراه یک کلیپ منتشر کرد و شهرداری و شورای شهر یاسوج را خطاب قرار داد.
حسینی در این مطلب نوشت: " نقشه جدید شورای شهر و شهرداری یاسوج برای تخریب منطقه بام هتل آزادی در جوار رودخانه بشار چیست؟!
مدتهاست که فضای سبز این منطقه به حال خود رها شده نه آبیاری و نه ویرایش و اصلاح چمن.. ضمن اینکه تقریبا به زباله دان هم تبدیل شده است .
آیا مسئولین عزیز شهر خوابند یا خود را بخواب زده اند؟
اگر خوابند بیدار کردنشان ممکنه و در صورتیکه خود را بخواب زده باشند بیدار کردنشون غیر ممکن.!!!
بزرگواران التماستون میکنیم اگر وقت کردید بعد از رفع و جوع خود و نزدیکانتان یدوری هم تو شهرتون بزنید ...... "
انتهای پیام/
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر