گلایه های شدید شهروندان یاسوجی از ویراژ خودروها و آلودگی های صوتی/ به " پایتخت پیست های شبانه " ایران خوش آمدید!+تصاویر
تبدیل شدن خیابان های شهر یاسوج به پیست و آلودگی صوتی ناشی از ویراژ خودروها باعث گلایه شدید شهروندان شده است.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس داشتن آسایش و آرامش یکی از مهمترین نیازهایی است که حق شهروندان است اما بهنظر میرسد اینموضوع در شهر یاسوج کاملاً مورد بیتوجهی عدهای قرار گرفتهاست و موجبات گلایه شدید شهروندان را به وجود آورده است.
یکی از صفحات مجازی متعلق به شهر یاسوج پیامهایی از مخاطبان خود به اشتراک گذاشتهاست که حکایت از گلایههای شدید آنها نسبتبه هنجارشکنی و ایجاد مزاحمتهای همیشگی برخی هنجارشکنان همیشه مدعی است که شبانه اقدام به ویراژ دادن در خیابانهای برخی مناطق شهر یاسوج از جمله مناطق راهنمایی، خیابان ستارخان، خیابان باهنر و بلوار ابوذر شدهاست.
همانطور که در بخشی از پیام های مخاطبان مشاهده می کنید آن ها نسبت به ایجاد آلودگی صوتی و کارهای هنجارشکنانه عده ای دختر و پسر جوان به ستوه امده اند؛ موضوعی که باعث شده است کسانی که از سایر استان ها و شهرها ساکن یاسوج شده اند نگاه منفی نسبت به مرکز استان پیدا کنند.
در ادامه تعدادی از پیام های شهروندان را مشاهده می کنید که لازم است در این خصوص اقدامات لازم در ادامه طرح امنیت اجتماعی صورت گیرد.