گروه: اخبار استان خبر: 203639 / تاریخ انتشار : 1401/3/10 ساعت : 21:43

نان‌بی کیفیت صدای شهروندان لیککی را درآورد

کیفیت پایین و پخت نامناسب نان در نانوایی ها سبب نارضایتی و گلایه مردم شهر لیکک از وضع موجود شده است.

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس در سالهای اخیر هرچقدر قیمت نان  بالاتر رفته، کیفیت و حجم آن نیز به همان نسبت در لیکک کاهش یافته و صدای شهروندان را دراورده است.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهمئی در خصوص کیفیت پایین نان در این شهرستان گفت : از دلایل مهم کیفیت پایین نان در شهر لیکک، عدم توجه به اصول پخت نان و دلیل مهم تر عدم رعایت وزن چانه نان می توان اشاره کرد که نقش مهمی در این بی کیفیتی ایفا می کند.

 

 

وی در ادامه اظهار داشت : خبازی ها از کیفیت آرد در شهرستان بهمئی گله مند هستند و البته تاحدودی این گله‌مندی مورد تایید است اما می توان با رعایت اصول صحیح پخت نان همین آرد را با کیفیت مطلوب پخت کرد. 

 

 

اکبر زکی نژاد افزود : با برگزاری کلاس های آموزشی برای خبازان سعی در ارتقا دانش پخت و‌ در نهایت کیفیت نان را‌ در شهرستان بهمئی داریم که امیدوراهستیم این کلاس ها نتیجه بخش باشند.

 

 

در ادامه یکی از نانوایان در خصوص کیفیت پایین نان در لیکک اظهار داشت : از عوامل  کیفیت پائین نان ، عدم رقابت در بین خبازی ها است .

 

وی تصریح کرد: باتوجه به اینکه هر نانوایی سهمیه ۲۰۰ آرد به صورت میانگین در طول ماه را دارد ، لذا رقابت برای کیفیت نان معنایی ندارد و‌اگر مشتری برای پخت نان نداشته باشد آرد را به صورت آزاد به فروش می رساند.

 

این نانوا اذعان داشت: سهمیه آرد باید به شیوه ای باشد که هر نانوایی پخت بیشتری دارد سهمیه آرد بیشتری و بلعکس آن باشد که با این روش هم آرد به صورت آزاد به فروش نمی رسد و هم حس رقابت در بین نانوایی داران افزایش چشمگیری پیدا خواهد کرد.

 

انتهای پیام/

تبلیغات سروش زیر خبر
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر
captcha
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به “ صبح زاگرس” ما می باشد.