هشدار به مسافران/ در سفر به کهگیلویه و بویراحمد مراقب باشید
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر در هشداری از مسافران خواست تا در مسافرت به استان کهگیلویه و بویراحمد و 16 استان دیگر مراقب وضعیت جوی و سیلاب ها باشند.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس مهدی ولیپور با اشاره به ارائه خدمت ۱۲۳ تیم در سیل و آبگرفتگی یک هفته اخیر گفت: از ششم تا ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۶ استان کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد دچار سیل و آبگرفتگی شدند که به ۱۴۷۷ نفر توسط ۱۲۳ تیم خدمات امدادی ارائه شد.
رئیس سازمان امدادونجات با اعلام اینکه ۵۵ شهرستان امدادرسانی شدهاند بیان کرد: در این مدت ٥ شهر، ٣٥روستا، ٢٠ منطقه عشایرنشین و ۵ محور امدادرسانی و ۵۲ نفر هم به مناطق امن منتقل شدند.
وی از تخلیه آب ۱۷۷ واحد مسکونی خبر داد و گفت: ۴۴۸ نفر از نجاتگران هلال احمر ۳۷ دستگاه چادر، ۶۴۳ کیلوگرم نایلون، ۶۴۸ تخته پتو، ۱۸۵ تخته موکت، ۸۴ بسته غذایی، ۲۴۳ قوطی کنسروجات و ۲۱۲ کیلوگرم کنسروجات میان متأثران از سیل و آبگرفتگی توزیع کردند.
انتهای پیام/
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر