پیام تسلیت آیت الله ملک حسینی در پی درگذشت هنرمند و تعزیه خوان لنده ای+صوت
نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری در پیامی درگذشت هنرمند و تعزیه خوان لنده ای را تسلیت گفت.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس ، حضرت آیت الله سیدشرف الدین ملک حسینی نماینده مردم کهگیلویه وبویراحمد در مجلس خبرگان رهبری در پیامی درگذشت هنرمند و تعزیه خوان لنده ای را تسلیت گفت.
در این پیام آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
فبشر الصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبة قالوا انا لله وانا الیه راجعون
حکم عامی است مرگ و هیچ کس از این حکم اسنثنا نمی شود و کل نفس ذائقه الموت.
اما چرا در آیات و روایات مکرر به ما گفتند می میرید و مرگ ناگهان می آید و این را همه می دانیم و می بینیم.تذکرها به خاطر این است که باید آماده بود.
عزیز از دست رفته مرحوم خیرالله قنبری جوان بود و دیدید که چگونه مرگ هم به سراغ او آمد و کدام یک از ما مصونیم که بتوانیم از اتفاق گریزو فراری داشته باشیم.
باید همیشه آماده باشیم و خدایش رحمت کند گویا آمده بود کسی که عشق به اهل بیت عصمت و طهارت داردو کسی که مدح آنان را می گویی و کارگری است زحمت کش که نان حلال می خواهد برای دختران دلبندش بیاورد.
اینها یعنی امادگی برای مرگ، اما متاسفانه مدت ها بیمار بود و خدای متعال بیماری او را سببی برای تطهیر و رحمت او قرار دهد.
به همه بستگان این عزیز و هم طایفه ای ها و خویشاوندان این عزیز تسلیت می گوییم و امیدواریم خداوندقلب دو فرزند ایشان و همسر وی را صبر و رضا و تسلیم عطا کند و انتظار داریم صبور باشد.
التماس دعا
حضرت آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی
نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری
انتهای پیام